• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pomocy...civic 6g

Kubik25kuba25

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lodz
Problem jest taki ze w rytm silnika pulsuja swiatla zegary a jak dziewczyna wylaczyla silnik juz odpalic nie moze...pomocy jesli ktos wie coto za przyczyna b prosze o wskazowki

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Kolega ci już wszystko pokazał, a jak ty nadal nie wiesz co masz zrobić, to znaczy, że to już jest kres twoich możliwości i powinieneś oddać auto do warsztatu:D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Nikogo nikomu nie naganiam:D
Po prostu taka jest logika rzeczy... jak kogoś boli ząb to nie pisze po forach co zrobić, bo ma dziurę- tylko idzie do dentysty...normalna kolej rzeczy:bored:
Drugą opcją jest to, że np. stomatolodzy szanują się i swoją pracę i nie prują się po forach...
Natomiast panuje przekonanie, że mechanikiem to może zostać każdy- wystarczy, że kupi sobie zestaw kluczy w ,,biedronce,, i już się uważa za MECHANIKA, a potem płacze po forach, bo się wykłada na najprostszych tematach...:meh:

Kubik25kuba25

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lodz
Okazalo sie ze wymienilem bezpiecznik od ogrzewania tylnej szyby auto odpalilo....mysle ze ktos zamienil bezpiecznik ogrzewania t szyby z bezpiecznikiem alternatora....dobrze mysle

Kubik25kuba25

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Lodz
Ty woodoo nie badz taki madry bo cie pajaczki za obraz wciagna....nie powiedziałem ze mechanikiem jestem ..ja niemam pojecia o mechanice...i umiem sie do tego przyznac..dlatego licze na pomoc....

Jesli nie umiesz zdiagnozowac i pomoc mi to sie nie udzielaj....a twoje wzuty sa slabe

Jak jestes taki zajebisty mechanik moge folmik wyslac podaj mail

Z twoja wiedza...na pewno bedziesz wiedzial jaki jest problem no podajesz mail

A co to za komentarz ciekawe kto to byl.....nie dotykam sie czegos czrgo nie umiem a bezpieczniki spradzalem po kokei

Ostatnia edycja:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Stary mowie ci ze ani ja ani girl mie ruszalismy nic

a więc jednak ...

Do góry Bottom