• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

potrzebuję pomocy !!! tłumik golf 4

Kamilo148

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczucin
Zmieniłem tłumik środkowy golf 4 1.6 i przy ruszaniu chodzi cichutko jak już jadę tak 80 km/h chodzi bardzo głośno jak by był jakiś sportowy
i nie wiem co za przyczyna jest
pomóżcie koledzy

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Powalająca cena to nie jest i pewnie nie Bossal czy Erntz . A w ogóle to nie dali Ci przypadkiem tuning, bo też tak może być.

Kamilo148

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Szczucin
ja kupuje zawsze w tym sklepie i nie mogli mnie oszukać bo mój brat jest tam kierownikiem
ale tłumik był okrągły<podobny do orginału

zakładałem dużo tłumików ale z takim sie nie spotkałem zeby przy 80 km/h tak głośno było przy przyśpieszeniu

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ja kupuje zawsze w tym sklepie i nie mogli mnie oszukać bo mój brat jest tam kierownikiem
ale tłumik był okrągły<podobny do orginału

zakładałem dużo tłumików ale z takim sie nie spotkałem zeby przy 80 km/h tak głośno było przy przyśpieszeniu
chmm, a dlaczego mieli ci nie dać tyfusu?
Nie tak dawno koledze w Audi spawałem już 2 razy tłumik Bossal i taki chciał. Panowie, ten Bosalowski tłumik miał 2 lata!
Ty się dziwisz że jakiś ci brzęczy przy 80, poprostu rezonuje. A pewny jesteś że to akurat ten brzęczy? jak to sprawdziłeś, chyba nie zaglądałeś pod spód przy 80km/h

Do góry Bottom