piotrek7j87
SuperMechanior
Koledzy czy podpowie mi ktoś dlaczego lexią nie mogę się połączyć ze sterownikiem silnika edc 17c60 w citroenie berlingo 1.6 hdi z 2016r...? Lexia z wszystkimi modułami się łączy oprócz sterownika i ABSu...?
Dawaj linka gdzie to zdobyć i inwestuję...Tylko nie z alledrogo bo to orginał chyba nie bedzie..Kup ori i ogarnie.
Ale ryżowym nie da się chyba naprawić bledu oprogramowaniaWiekszosc z was pisze bzdury.Ja bez problemu diagnozuje diagboxem EDC17C60 i to jest ryzowy oczywiscie.Trzeba miec nowszy program i robi te sterowniki.

Do naprawy bledu oprogramowania to są inne zabawki.Ale ryżowym nie da się chyba naprawić bledu oprogramowania![]()
Ma kolega 9.23 ale wiekszosc kodowan tylko online.Jest jeszcze wersja 9.23 ale do kupienia za 50funtów. Trzeba głęboko w czeluściach netu szukać. Chłopaszek udostepnia link instalujesz i na koniec przysyła kod. Działa z nowymi gablotami ale kodowanie konfiguracja to już loteria, diagnoza parametry bez problemów nawet conti VD46.1 od 1.2 bena. Trzeba poszukać gostka chyba z GB (tylko po ichniemu rozmowa) i masz wersję 9.23.
W oryginale leci już wersja 9.73 także nie jest daleko z tył.