Stanisław-bmw
Uczestnik
Moderatorze @shrek - może "źródło to samo", ale nie ta sama, tak jak Twoja, chęć wczytywania się w dość przepastne teksty przeróżnych definicji o trollach, albowiem nie ma to dla mnie aż tak wielkiego znaczenia.
Po prostu moja chłopska natura nie jest aż tak bardzo dociekliwa, aby dogłębnie zastanawiać się nad bajkami @arni_poznań o trollach, czy też jak przed chwilą o jakichś tam "ograch". Po prosty nie jest to mój poziom i nie chcę sobie już z tym dalej zawracać głowy.
Skoro pouczająco do mnie się zwracasz, że "trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad etykiety, a jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję......" - to tak dla porządku proponuję, abyś jako moderator równie uważnie zechciał od początku przeczytać wszystkie posty i na tej podstawie wyciągnął obiektywny osąd.
On się chyba już nigdy nie zmieni.
Jak widać, niewyżyty autorytet na Forum Mechanika, któremu ciągle brakuje spamów i dowcipów
Po prostu szkoda na to czasu.
Po prostu moja chłopska natura nie jest aż tak bardzo dociekliwa, aby dogłębnie zastanawiać się nad bajkami @arni_poznań o trollach, czy też jak przed chwilą o jakichś tam "ograch". Po prosty nie jest to mój poziom i nie chcę sobie już z tym dalej zawracać głowy.Skoro pouczająco do mnie się zwracasz, że "trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad etykiety, a jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję......" - to tak dla porządku proponuję, abyś jako moderator równie uważnie zechciał od początku przeczytać wszystkie posty i na tej podstawie wyciągnął obiektywny osąd.
No tak - typowy styl @arni_poznańchyba trzeba będzie tutaj jeszcze trochę pospamować i poćwiczyć dowcip na naszym trollu
On się chyba już nigdy nie zmieni.
Jak widać, niewyżyty autorytet na Forum Mechanika, któremu ciągle brakuje spamów i dowcipówO nie, nie zużyłem się, lecz wprost odżyłem, ale mimo to - za forum reprezentowane przez takie wybitne, biegłe w sztuce trollowania indywidua, jak np. @bihor - to ja z góry "serdecznie" dziękuję.Zresztą Pan Stasiu tu na forum też się już.... zużył.![]()
Po prostu szkoda na to czasu.
Ostatnia edycja: