• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Samochód na start

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
256
Miasto
Jukei
Niestety (lub stety) tak właśnie to widzę. Gdybym tutaj próbował sprzedać taki samochód to szansa na to, że to podniosłoby wartość jest według mnie bardzo mała i prędzej spodziewałbym się pytania dlaczego to w ogóle zrobiłem i to w tym złym znaczeniu tego słowa, czyli z sugestią że staram się zataić nazwijmy to "prawie dziury" właśnie przez zamalowanie ich. Gdybym dał argument, że to należało zrobić, bo inaczej w ciągu roku z auta zniknęły by progi to nie wiem czy bym spotkał klienta, który by mi nie odpowiedział "aha, a więc wliczamy to w eksploatację auta, bo to trzeba było zrobić ze względu na przegląd" - sam bym tak odpowiedział, bo taki mi się wniosek nasuwa.
Natomiast to tylko teoria podparta nazwijmy to znajomością miejsca. Jeżeli gdzie indziej jest inaczej i ja tego nie rozumiem, to nie znaczy że to źle, to znaczy po prostu że ja tego nie rozumiem.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Jeżeli gdzie indziej jest inaczej i ja tego nie rozumiem, to nie znaczy że to źle, to znaczy po prostu że ja tego nie rozumiem
Spoko ;) ja to rozumiem byłem widziałem wróciłem, to jest inna planeta :D

Do góry Bottom