Wiem że ja i wiem że ostatnio były jak zabierali filtry teraz nie mogę tego znaleźćTo ty wystawiasz karty przekazania odpadów. Jeżeli nie wystawiłeś żadnej karty przekazania odpadów, to najzwyczajniej w świecie ich na swoim profilu BDO nie znajdziesz. Jeżeli nie masz żadnej karty w systemie a przekazałeś odpady to trudno, zrób sprawozdanie zerowe i tyle bo nie wiem co zrobić w takiej sytuacji
Są dziękuję za pomoc.. pozdrawiamPo lewej: KARTY PRZEKAZANIA ODPADÓW > PRZEKAZUJĄCY > POTWIERDZONY TRANSPORT, tam znajdziesz te karty i ich numery które możesz wpisać w sprawozdzaniu chociaż z tego co pamiętam te karty się wyświetlały w sprawozdzaniu i wystarczyło je wybrać z listy
Ale żeby dodać nowe KEO do odpowiedniego nr.odpadu trzeba to wypełnić to wpisujesz 0 na stanie?Ja wogole żadnych stanów nie wpisuje i napewno nie tylko ja,ilu jest mechaników którzy pilnują tego,obstawiam że mało hehe
nic nigdzie nie wpisuje,oddaje odpady pod koniec roku i robie sprawozdanie poczatkiem nastepnegoAle żeby dodać nowe KEO do odpowiedniego nr.odpadu trzeba to wypełnić to wpisujesz 0 na stanie?