• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprawozdawczość w BDO?

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
odpisali mi na maila. bylem zalogowany z jakiegos konta podrzednego dlatego nie bylo opcji "zloz"

marcin145

Bywalec
Punktów
7
Miasto
KOSZALIN
Witam...robię właśnie pierwsze sprawozdanie i mam problem ze znalezieniem na profilu BDO kart przekazania odpadów czy one się gdzieś zapisują??

Kangoor

Początkujący
Punktów
3
To ty wystawiasz karty przekazania odpadów. Jeżeli nie wystawiłeś żadnej karty przekazania odpadów, to najzwyczajniej w świecie ich na swoim profilu BDO nie znajdziesz. Jeżeli nie masz żadnej karty w systemie a przekazałeś odpady to trudno, zrób sprawozdanie zerowe i tyle bo nie wiem co zrobić w takiej sytuacji

marcin145

Bywalec
Punktów
7
Miasto
KOSZALIN
To ty wystawiasz karty przekazania odpadów. Jeżeli nie wystawiłeś żadnej karty przekazania odpadów, to najzwyczajniej w świecie ich na swoim profilu BDO nie znajdziesz. Jeżeli nie masz żadnej karty w systemie a przekazałeś odpady to trudno, zrób sprawozdanie zerowe i tyle bo nie wiem co zrobić w takiej sytuacji
Wiem że ja i wiem że ostatnio były jak zabierali filtry teraz nie mogę tego znaleźć

Kangoor

Początkujący
Punktów
3
Po lewej: KARTY PRZEKAZANIA ODPADÓW > PRZEKAZUJĄCY > POTWIERDZONY TRANSPORT, tam znajdziesz te karty i ich numery które możesz wpisać w sprawozdzaniu chociaż z tego co pamiętam te karty się wyświetlały w sprawozdzaniu i wystarczyło je wybrać z listy

marcin145

Bywalec
Punktów
7
Miasto
KOSZALIN
Po lewej: KARTY PRZEKAZANIA ODPADÓW > PRZEKAZUJĄCY > POTWIERDZONY TRANSPORT, tam znajdziesz te karty i ich numery które możesz wpisać w sprawozdzaniu chociaż z tego co pamiętam te karty się wyświetlały w sprawozdzaniu i wystarczyło je wybrać z listy
Są dziękuję za pomoc.. pozdrawiam

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
A jak zrobić sprawozdanie zerowe? nie mam żadnej karty z 2020 roku

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
znow zabawa z bdo. ktos skladal bo nie moge otworzyc sprawozdan rece opadaja

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Komornik składanie dopiero między 01.01 a 03.15 ,obstawiam że w tym roku jeszcze nikt nie robił .
Sam też monitoruje temat bo odebrali odpady i czekam na karty aż się pojawia w tym śmiesznym systemie

paxstor

Bywalec
Punktów
2
Miasto
Ostrołęka
Panowie odświeżę temat, czy w stanach na 01.01.22 mam wpisać to co wyszło mi w sprawozdaniu za rok 21? W sensie jeśli mam np. 0,200kg oleju w sprawozdaniu za 21r, to tyle mam wpisać na stan 1 stycznia 22r

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Ja wogole żadnych stanów nie wpisuje i napewno nie tylko ja,ilu jest mechaników którzy pilnują tego,obstawiam że mało hehe

Do góry Bottom