toomii76
toomi
Dziękuję za miłe słowa. Tobie też wszystkiego dobrego.Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe
Dziękuję za miłe słowa. Tobie też wszystkiego dobrego.Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe
i dopiero będziesz miał problem...
Dojne krowy nigdy się nie obudzą . Ale się ciesze .
Ta zaraza jest okropna ale ma dwa plusy. Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe
no i tu napisałeś jakie masz pojęcie...Woodo ty płacisz podatki?

Tez mam rolników w rodzinie i zawsze słyszę od nich to samo nie opłaca się wszystko drogie remonty kosztują a jak zajedziesz w odwiedziny to ciężko odróżnić Budynek mieszkalny od Gospodarczego wszystko na lux zrobione podwóreczku w kostce z brokatem Traktory przyczepy nowe a jak coś potrzebujesz od rolnika to piątek godzina 14 on w domu siedzi i kawę pije jak chciałem kiedyś rolnika wynająć traktor z przyczepa aby gruzy z budowy wywieźć to on przyczepę ma tylko do zboża albo na pokaz takie czasy...Tomii mam rolników w rodzinie, jakoś oni nigdy nie narzekają. Pieniędzy im tez nie brakuje na normalne życie. Dlatego czesto sie zastanawiam czemu tak wielu narzeka a wystarczy popatrzeć jakie maja samochody, sprzęt ? Mi unia nie daje sprzetu do warsztatu za milion... itd
Ja mam jeszcze co robić na szczęście do końca miesiąca. Za to moja żona nie, zamknięte definitywnie do maja albo dłużej.
W sumie woźny to też pracownik oświaty....Jak coś to mamy na forum pracownika że służby zdrowia. Na niego możemy liczyć![]()
Ja tego wirusa nigdzie nie widziałem, szukam tu i tam i nie ma![]()
jednego widzę, w tych poukładanych równiutko kablach pod stołem. łap laczek i przez łeb go.
Wszyscy się boją tam podejśćjednego widzę, w tych poukładanych równiutko kablach pod stołem. łap laczek i przez łeb go.