• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
My nie zapłacimy podatków to wreszcie takim nierobom jak ty poucinają zasiłki...:D i dopiero będziesz miał problem...:D

Dojne krowy nigdy się nie obudzą . Ale się ciesze .

Ta zaraza jest okropna ale ma dwa plusy. Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Jak miło że rodacy sobie dobrze życzą.

A wynika to w wypadku diaga tylko z jednego... firme mial bidulek..., ale "nie pyklo" i jak typowy wsior będzie teraz psioczyl ... a, że rząd" mu teraz daje to czuje się jak mała na wybiegu z kisciem bananów i myśli ze ma prawo do rzucania skorkami w innych.

If you know what I mean.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Woodo ty płacisz podatki?
no i tu napisałeś jakie masz pojęcie...
a tak w ogóle

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ok 2 miesiace temu córka nam zachorowała.
Miała gorączkę i kaszel oraz nie wiadomo skąd latała w nocy do kibelka. Młoda nie pamiętam kiedy wcześniej nam chorowała.
Chorych były kolejki do przychodni do 2 tygodni trzeba było czekać.Lekarz nie był w stanie określić co to jest. Wirusowe,ale grypopochodne :-/
Województwo podlaskie. Spójrzcie teraz na mapę zachorowań.
Znajomi też mieli problemy z dziećmi.
Miała kontakt z babcią z dużymi problemami zdrowotnymi. Nauczyciel podsumował tamten okres: Jak uczy nie było tak mało dzieci w szkole.
Wnioski się nasuwają same. Ale mogę się mylić.
Napewno odczujemy się finansowo.

Ostatnia edycja:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
zadanie na dziś, tak sie walczy z wirusem.

Załączniki

• 20200322_094801.jpg
    20200322_094801.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 79

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
taaa ja przegram...

samogon, mierzone 50%

Załączniki

• 20200322_102439.jpg
    20200322_102439.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ja tego wirusa nigdzie nie widziałem, szukam tu i tam i nie ma :bored:

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
Tomii mam rolników w rodzinie, jakoś oni nigdy nie narzekają. Pieniędzy im tez nie brakuje na normalne życie. Dlatego czesto sie zastanawiam czemu tak wielu narzeka a wystarczy popatrzeć jakie maja samochody, sprzęt ? Mi unia nie daje sprzetu do warsztatu za milion... itd
Ja mam jeszcze co robić na szczęście do końca miesiąca. Za to moja żona nie, zamknięte definitywnie do maja albo dłużej.
Tez mam rolników w rodzinie i zawsze słyszę od nich to samo nie opłaca się wszystko drogie remonty kosztują a jak zajedziesz w odwiedziny to ciężko odróżnić Budynek mieszkalny od Gospodarczego wszystko na lux zrobione podwóreczku w kostce z brokatem Traktory przyczepy nowe a jak coś potrzebujesz od rolnika to piątek godzina 14 on w domu siedzi i kawę pije jak chciałem kiedyś rolnika wynająć traktor z przyczepa aby gruzy z budowy wywieźć to on przyczepę ma tylko do zboża albo na pokaz takie czasy...

Do góry Bottom