• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Kup małżonce perły
albo naszyjnik.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Albo wstydzą się przyznać, że stoją z łapami w kielniach i grają w bilard...:p:D

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
nie ma co się wstydzić, trza się martwić, bo po wyborach będzie jeszcze gorzej.
ceny towarów w górę a ceny usług w dół.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
był jakiś czas przestój, ale teraz się ruszyło. temperatury też robią swoje i więcej klientów na naprawy klimatyzacji. mało grubszych robót. ludzie nie wiedzą co będzie i nie wydają pochopnie pieniędzy.

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
Jak z praca stoicie ?
Poniedziałek: Polo - rwanie głowicy, brak kompresji na 1 cylindrze, na 99% wypalony zawór. Honda Jazz - zawieszenie przód, kompletna regeneracja wahaczy + końcówki drążków. Audi A3 - diagnostyka, wypadanie zapłonu, albo pompka nie żyje albo coś z wałkiem.
Wtorek: Transit - remont hamulców, tarcze, bębny i wszystkie przewody. Audi A3 - rozbiórka/naprawa po diagnostyce.
Środa: Avensis - olej, filtry i "coś szumi w prawym kole z przodu". Fiesta - "cieknie mi gdzieś olej". Fabia - "Słuchaj, jechałam normalnie i coś zaczęło chrobotać ale jak oglądałam z zewnątrz to nic nie brakuje"
Czwartek: Punto - wymiana sprzęgła, uszczelniacza i łożyska wałka sprzęgłowego.
Piątek: Golf - serwis Haldex'a, oleje, filtr + czyszczenie magnesu. Składanie Polo po remoncie głowicy (przynajmniej zacząć).
Sobota: Merida - wyregulować tylną przerzutkę i przejechać minimum 30 kilometrów. Jak będzie lało - napić się piwa. :)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Ja buduję taras.
IMG_20200502_185528.jpg IMG_20200502_185459.jpg
A na warsztacie cały czas z oponami jedziemy. Jakby nie było opon to roboty w mechanice na co najmniej tydzień.

elektryk1234

SuperMechanior
Punktów
56
Klimy sie zaczynają. A tak bieda z robotą. Dzis tylko 9 godzin i zaplacone 12. Dwa filmy tylko obejrzałem
Bieda.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
u mnie było co robić dwa tygodnie przed majówką, co dalej nie wiem, się zobaczy.
człowiek psioczył na złotówy, ale jednak trochę tego ruchu na mieście robili.
zauważyłem, że najgorzej z robotą w takich mieścinach jak moja. dalej od miasta na wsiach nie narzekają.

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
człowiek psioczył na złotówy, ale jednak trochę tego ruchu na mieście robili.
Pozbyłem się wszystkich z warsztatu, nie żałuję. Sam też już nie dzwonię do byłych znajomych (z taxi) w nieprzewidzianych okolicznościach (np. awaryjne wypiedrolenie z imprezy), są korporacje na telefon od zaraz.

kubart

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
190
www.ecudiagnostyka.pl
Ja buduję taras.
Ładny project, zazdroszcze..
Pozbyłem się wszystkich z warsztatu, nie żałuję. Sam też już nie dzwonię do byłych znajomych (z taxi)
He, mam pare priv + małą korporacje , uważam zloty interest, auta nowe - naprawy eksploatacujne proste, olej rozrzady, tacho, opony,czasem silnik - wymiana. Wszystko jak widze zalezy od kraju i zasobnosci.

Do góry Bottom