Czego to sie nie zrobi dla kreta.
Automatyczne połączenie postów:
Znaczy Krety znaczy.
Czego to sie nie zrobi dla kreta.
Może im sie mikro czipy albo nanoboty rozbiegły po okolicy i trzabyło zatrzeć ślady.Złoty strzał
Ciekawe co chcieli ukryć, że potem podchajcowali ten obiekt...![]()
Powinszować. A ja już jestem w pełni podłączony do sieci Bila, przeżyłem i czuje się świetnie.Nic nie węszymy. Poprostu udało nam się odłączyć od matrixa.
No jak nie chroni jak chroni! Moja jest z grubszego mylymynium i posiada pianke żeby nie uwierała.To bez sensu, bo ona nie chroni przed 5g... jak chcesz być 100% chroniony to musisz latać w takiej:
Wyświetl załącznik 40246![]()
Skoro lubisz walić w kanał nie wiadomo co, to twoja sprawa...A ja już jestem w pełni podłączony do sieci Bila, przeżyłem i czuje się świetnie.

A jak kupujesz wóde albo inne świństwo w monopolowym to badasz to przed konsumpcją?Skoro lubisz walić w kanał nie wiadomo co, to twoja sprawa...
Tylko wypada zdrowia życzyć...![]()
A to już inna para majtek, ale to nie jest jednak przymus bezpośredni, masz w końcu wybór, możesz zaszyć sie w lesie, wykopać dołek, przykryć się żołędziami i tam żyć zgodnie z naturą.dawno nikt w monopolowym nie wywierał na mnie presji, że jak nie wypije jego nowej, ekperymentalnej wódki którą mi proponuje, to mnie lekarz nie przyjmie albo mnie z pracy wywalą.
ale porównanie spoko.

i się na nią przygotowały...
Albo ci co się boją ukłucia. Czasem to mi się wydaje że nasza ewolucja się zatrzymała i zaczynamy się cofać, niektórzy przynajmniej.myślę że tak powinni zrobić ci co się boją wirusa.
Sypiesz spiskami jak z rękawa. Nie chce mi się rozpisywać i przytaczać farmazonów z Internetu czy telewizora ale moja córka studiuje na uniwersytecie medycznym i troche na ten temat sie nasłuchałem, ale chuja pewnie tam wiem twoim zdaniem bo masz na pewno lepsze źródła informacyjne. Tak czy siak ta szczepionka powstała na bazie innej z tego co wiem sprzed kilku czy kilkunastu lat, więc....winetoo, nie mam nic przeciwko, że zgłosiłeś się na ochotnika do badania nowego środka farmakologicznego...zazwyczaj koncerny farmakologiczne płacą ochotnikom za takie testy, a ty to zrobiłeś za darmo - świat powinien ci być wdzięczny...
A tak z ciekawostek na temat szczepionek (cytat stąd) : https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/...pracowane-nowej-szczepionki-przeciw-covid-19/
Proces opracowania nowej szczepionki zależy od wielu czynników, ale trwa średnio ok. 10 a nawet więcej lat.
Składają się na niego:
- badania laboratoryjne
- testy przedkliniczne na modelach zwierzęcych (śr. 1-1,5 lat)
- I faza badań klinicznych (śr. 1-2 lata)
- II faza badań klinicznych (2 lata lub więcej)
- III faza badań klinicznych (śr. 3-4 lata)
- przygotowywanie infrastruktury do produkcji szczepionki (fabryki, linie produkcyjne) (śr. 3 lata)
- proces dopuszczenia do obrotu (rejestracja) (min. 210 dni)
Zastanawiające jest, że od początku tego szału do wynalezienia szczepionki i jej wprowadzenia minęło może pół roku...
Szybkie są te koncerny farmakologiczne...
No chyba, że - UWAGA ! tu będzie teoria spiskowa - koncerny wiedziały wcześniej, że będzie taka pandemia...i się na nią przygotowały...
![]()
A ta bazowa szczepionka to na co była ?Tak czy siak ta szczepionka powstała na bazie innej z tego co wiem sprzed kilku czy kilkunastu lat,

ale oni tam raczej farmazony piszą, więc nie należy wierzyć...

Sars-coV1 z chyba 2003roku.A ta bazowa szczepionka to na co była ?
Może na grypę ?
Znowu cytat z tej samej strony - rządowejale oni tam raczej farmazony piszą, więc nie należy wierzyć...
![]()
Szczepionka przeciw grypie
Grypa jest bardzo zaraźliwa i co sezon wywołuje epidemie, dotykające znaczną część społeczeństwa. Co sezon epidemiczny opracowywana jest nowa szczepionka przeciw grypie, na podstawie szczepów wirusa krążących aktualnie na półkuli północnej. Szczepienia są zalecane osobom z grup ryzyka oraz grup...szczepienia.pzh.gov.pl
- Grypa jest bardzo zaraźliwa i co sezon wywołuje epidemie, dotykające znaczną część społeczeństwa,
- Pomimo tego, że u zdrowych osób rzadko dochodzi do poważnych powikłań, osoby w grupach ryzyka mogą bardzo ciężko chorować, a nawet umrzeć,
Ale ty już jesteś wyeliksirowany sokiem z gumijagód więc nie masz się co obawiać...![]()