Vauwulinek92
Nowy
- Punktów
- 0
Chcialbym poruszyc temat zwiazany z moim autem a mianowicie VW Golf 4 1.6 8v SR. Problem polega na tym, ze moje obroty faluja. Wymienane bylo duzo rzeczy, rozrzad, rurka dolotu powietrza, filr oleju. Mechanik sprawdzal takie rzeczy jak cewki zaplonowe i inne rzeczy ktore okazuja sie byc w dobrym stanie. Pytalem po wymianach tych czesci czy juz obroty wporzadku sa, w odpowiedzi uslyszalem ze tak, lecz wyszlo inaczej
Kolejny problem to taki, ze zauwazylem dziwny metaliczny dzwiek jak dodam mu wiecej gazu, sprawdzilem tak kilka razy i na kazdym biegu to samo. Wydaje mi sie ze to przy odrobine gazu wystepuje takie cos i mysle ze z tym tez cos nie tak. Jeszcze jest takie cos ze plyn chlodniczy mam ponad poziomem max ale sprawdze jutro z rana czy jest ponizej juz, bo jesli bedzie nadal ponad max to bedzie to kolejny problem
Ogolnie to wychodze z siebie
Nie mam na to sposobu , a nie mam zamiaru wydawac bezcelowo na mechanika
Czy ktos moze z was wie co moze byc przyczyna?
Kolejny problem to taki, ze zauwazylem dziwny metaliczny dzwiek jak dodam mu wiecej gazu, sprawdzilem tak kilka razy i na kazdym biegu to samo. Wydaje mi sie ze to przy odrobine gazu wystepuje takie cos i mysle ze z tym tez cos nie tak. Jeszcze jest takie cos ze plyn chlodniczy mam ponad poziomem max ale sprawdze jutro z rana czy jest ponizej juz, bo jesli bedzie nadal ponad max to bedzie to kolejny problem
Ogolnie to wychodze z siebie
Nie mam na to sposobu , a nie mam zamiaru wydawac bezcelowo na mechanika
Czy ktos moze z was wie co moze byc przyczyna?
Ostatnia edycja: