• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wideorejestrator jazdy - jaki model?

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Ja swojego kupowałem (nie reklamuje oczywiście) w Kompu....nic razem z kartą pamięci na którą też trzeba zwrócić uwagę,ponieważ z niektórymi Mio nie umie pracować i się wiesza.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
aha i ile kosztowała tam ? na aledrogo z karta jakies 350 zł

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
to bardzo dobra cena chyba :cool: .Ja kupowałem ze dwa lub nawet trzy lata temu i to była nowość.
Jak pamiętam to płaciłem coś koło 570zł bez kart pamięci. :)

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
to jakis inny model pewnie nowszy a ceny jak zawsze spadają , poczytam o nim

Mareckis

Początkujący
Punktów
1
Szukam jakiegoś małego rejestratora bez GPS i innych dodatków . najlepiej taki zeby był dobrze schowany bo nie chce mi się za kazym razem chowac ( zapomnę i sie ktos włamie )
GPS to fajny dodatek, przynajmniej moim zdaniem, a wiele pamięci itp to nie zajmuje.. Co to rozmiarów to też raczej wielki nie jest, a demontaż to dosłownie chwila czasu.. Tak czy siak z tego co widziałem to opinie ma spoko:)

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
Ja mam ponad rok czasu taki co sprzedają najtańszy w saturn i działa nadal
a próbowałeś odtworzyć o szarówce swoją jazdę ? Chodzi mi konkretnie czy idzie odczytać tablice rejestracyjne/z jakiej odległości są już czytelne ?

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
a próbowałeś odtworzyć o szarówce swoją jazdę ? Chodzi mi konkretnie czy idzie odczytać tablice rejestracyjne/z jakiej odległości są już czytelne ?

Na nagranym w takich warunkach i jeszcze na takim badziewiu nie zobaczy nog ladnej laski idacej po chodniku a Ty chcesz tablice :eek: toz tam pikseloza totalna :D no chyba ze sobie oglada na wyswietlaczu kamerki :D
Przerobilem pare i zeby o szarowce czy w ciemnosciach cos dobrze nagrac to sprzet musi jednak byc z wyzszej polki, nie ma co sie oszukiwac, w ciagu dnia jeszcze ujdzie.

Kloit777

SuperMechanior
Punktów
73
Miasto
WLKP.
To prawda, tylko za dnia :)

To teraz wiem dlaczego mój tyle kosztował :D.Co prawda du...y nie rozwala ale o szarówce z jakiejś bliższej odległości (nie pamiętam już jakiej) szło odczytać numery zarówno samochodu z którym się mijałem jak i za tym co jechałem ;)

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
Ja kupiłem ostatnio to i jak dla mnie jest ok .
http://www.blaupunkt.com/pl/nc/produkty/car-multimedia/rejestratory-wideo/products/single/11786/

Do góry Bottom