GPS to fajny dodatek, przynajmniej moim zdaniem, a wiele pamięci itp to nie zajmuje.. Co to rozmiarów to też raczej wielki nie jest, a demontaż to dosłownie chwila czasu.. Tak czy siak z tego co widziałem to opinie ma spokoSzukam jakiegoś małego rejestratora bez GPS i innych dodatków . najlepiej taki zeby był dobrze schowany bo nie chce mi się za kazym razem chowac ( zapomnę i sie ktos włamie )

Ja mam ponad rok czasu taki co sprzedają najtańszy w saturn i działa nadalto jakis inny model pewnie nowszy a ceny jak zawsze spadają , poczytam o nim
a próbowałeś odtworzyć o szarówce swoją jazdę ? Chodzi mi konkretnie czy idzie odczytać tablice rejestracyjne/z jakiej odległości są już czytelne ?Ja mam ponad rok czasu taki co sprzedają najtańszy w saturn i działa nadal
a próbowałeś odtworzyć o szarówce swoją jazdę ? Chodzi mi konkretnie czy idzie odczytać tablice rejestracyjne/z jakiej odległości są już czytelne ?
toz tam pikseloza totalna
no chyba ze sobie oglada na wyswietlaczu kamerki 
To prawda, tylko za dniaa próbowałeś odtworzyć o szarówce swoją jazdę ? Chodzi mi konkretnie czy idzie odczytać tablice rejestracyjne/z jakiej odległości są już czytelne ?

To prawda, tylko za dnia![]()
.Co prawda du...y nie rozwala ale o szarówce z jakiejś bliższej odległości (nie pamiętam już jakiej) szło odczytać numery zarówno samochodu z którym się mijałem jak i za tym co jechałem