Misiek
Administrator
Ostatnio myślałem o @MTM, niegdyś sporo się udzielał ze swoimi końmi a teraz coś cicho.
Pamiętacie jeszcze jakichś użytkowników, którzy sporo się udzielali a ostatnio albo w ogóle zagineli albo siędzą cicho?
Akurat ci dwaj których wymieniliście są ze sobą ściśle powiązaniPamiętam jeszcze użytkownika który miał zdjęcie Jasia Fasoli (chyba Marek S),ale On z tego co pamiętam został usunięty bonie miał warsztatu ,albo coś podobnego .
MTM ze swoimi klakierami najeżdżali na Marka do tego stopnia że się wyniósł z forum, zresztą admin zapewne o tym pamięta
a może umknęło to jego uwadze, z Markiem mam kontakt na Messenger, a co do MTM-a cieszę się że się tu nie udziela bo jedyne co pamiętam z jego twórczości to rozmaite zdjęcia koni, nic konkretnego nie wniósł tutaj, swoją wiedzą dzielił się że swoimi kolegami elektronika mi po fachu poza forum przez telefonEltechsam (dawniej Bihor) rzuciła fochem i najpierw zmieniła pseudonim a później wyniosła się, ogólnie to poszło o seksistowską rozmowę pomiędzy mną a Markiem SBardzo dobry temat. Gdzie jest Shrek mechanik.k , old... Coś tam eltensam taka kobita? Trochę przekręciłem nazwy użytkowników no ale...
Eltechsam poczuła się dotknięta za co ją przeprosiliśmy ale widocznie to nie wystarczyło, później z jej konta korzystał jej mąż, który zresztą wyśmiał jej foch...Raczej nie wytrzymali tempa libacji na mitingachczyli w gwt ktoś pożera ludzi. Misiek, czy Ty jesteś grizzly czy baribal?
, przeżyją najsilniejsi
pisałem z Nim na priv w styczniu tamtego roku. choruje na raka ale był dobrej myśli. czuł sie lepiej i uczył sie grać na klawiszach. od paru miesięcy cisza, może Misiek coś będzie wiedział.Był jeszcze tak Pan o ksywie Grabowski
Komar był z GWD, pewnie jeszcze wróciauważyłem że kolega Komar z Grudziądza dawno się nie odzywał bynajmniej nie widziałem...ale on też byl z GWT

Bo to cza napier...tez miałem pisac ze MTM zaginal gdzies w akcji a tu prosze konik sie pojawił,no to HAY
Teraz udziela się ale mało pod innym nickiemA pamiętacie pogotowieratunkoweuk? Tez dużo się udzielał.