• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wspominki - zaginieni użytkownicy

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2812
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Ostatnio myślałem o @MTM, niegdyś sporo się udzielał ze swoimi końmi a teraz coś cicho.
Pamiętacie jeszcze jakichś użytkowników, którzy sporo się udzielali a ostatnio albo w ogóle zagineli albo siędzą cicho?

kobra

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
145
Miasto
Bielsko-B
Pamiętam jeszcze użytkownika który miał zdjęcie Jasia Fasoli (chyba Marek S),ale On z tego co pamiętam został usunięty bonie miał warsztatu ,albo coś podobnego .

voodo

SuperMechanior
Punktów
201
Tego typu pytanie powinno być raczej na GWT bo część użytkowników nie musi pisać na otwartym forum.

dzięcioł90

SuperMechanior
Punktów
38
Bardzo dobry temat. Gdzie jest Shrek mechanik.k , old... Coś tam eltensam taka kobita? Trochę przekręciłem nazwy użytkowników no ale...

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ostatnio myślałem o @MTM, niegdyś sporo się udzielał ze swoimi końmi a teraz coś cicho.
Pamiętacie jeszcze jakichś użytkowników, którzy sporo się udzielali a ostatnio albo w ogóle zagineli albo siędzą cicho?
Pamiętam jeszcze użytkownika który miał zdjęcie Jasia Fasoli (chyba Marek S),ale On z tego co pamiętam został usunięty bonie miał warsztatu ,albo coś podobnego .
Akurat ci dwaj których wymieniliście są ze sobą ściśle powiązani :D MTM ze swoimi klakierami najeżdżali na Marka do tego stopnia że się wyniósł z forum, zresztą admin zapewne o tym pamięta :) a może umknęło to jego uwadze, z Markiem mam kontakt na Messenger, a co do MTM-a cieszę się że się tu nie udziela bo jedyne co pamiętam z jego twórczości to rozmaite zdjęcia koni, nic konkretnego nie wniósł tutaj, swoją wiedzą dzielił się że swoimi kolegami elektronika mi po fachu poza forum przez telefon
Bardzo dobry temat. Gdzie jest Shrek mechanik.k , old... Coś tam eltensam taka kobita? Trochę przekręciłem nazwy użytkowników no ale...
Eltechsam (dawniej Bihor) rzuciła fochem i najpierw zmieniła pseudonim a później wyniosła się, ogólnie to poszło o seksistowską rozmowę pomiędzy mną a Markiem S :D Eltechsam poczuła się dotknięta za co ją przeprosiliśmy ale widocznie to nie wystarczyło, później z jej konta korzystał jej mąż, który zresztą wyśmiał jej foch...
Co do Shreka to wiem że w pewnym momencie miał problemy ze zdrowiem, przeszedł zawał serca, po tym trochę się udzielał ale teraz nie wiem co i jak

dzięcioł90

SuperMechanior
Punktów
38
No właśnie jak tomi napisał jak się dostawali do gwt to zaraz milczeli lub zaginęli.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1103
Miasto
...Seksu i biznesu...
Cześć...ja to może jeszcze młody szczypior wedle innych ale..
Zauważyłem że kolega Komar z Grudziądza dawno się nie odzywał bynajmniej nie widziałem...ale on też byl z GWT ...fajny gość i pozdrawiam go serdecznie..i myślę że jeszcze się na forum odezwie....

Był jeszcze tak Pan o ksywie Grabowski.....tak jakoś zapamiętałem starszy mechanik też się nie odzywa dawno...

Z dziewczyn to co zapamiętałem Ola 99 polo ogarniała z blachą coś w ten deseń ..troche pisaliśmy prywatnie( ale tylko w kwestii motoryzacyjnej) na ogólnym to też cicho nie ma nie odzywa się..
Noi Madara golfa dwojkę czerwonego w awatarze miała i jak jakieś zdjęcia wstawiała to takie ładne paznokcie miała...kuźwa co ja piszę na bożu świętu noc:)

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Był jeszcze tak Pan o ksywie Grabowski
pisałem z Nim na priv w styczniu tamtego roku. choruje na raka ale był dobrej myśli. czuł sie lepiej i uczył sie grać na klawiszach. od paru miesięcy cisza, może Misiek coś będzie wiedział.

auważyłem że kolega Komar z Grudziądza dawno się nie odzywał bynajmniej nie widziałem...ale on też byl z GWT
Komar był z GWD, pewnie jeszcze wróci :)

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
tez miałem pisac ze MTM zaginal gdzies w akcji a tu prosze konik sie pojawił,no to HAY

RoMo

SuperMechanior
Punktów
27
A pamiętacie pogotowieratunkoweuk? Tez dużo się udzielał.

Do góry Bottom