Proszę:Chyba w mechanice takich nie ma...![]()
"Nieodebranie samochodu do godziny po wysłaniu sms-a informującego o zakończeniu wykonania usługi skutkuje przekazaniem prawa własności pojazdu na rzecz warsztatu"...

Proszę:Chyba w mechanice takich nie ma...![]()

No to mnie teraz zainteresowałaśProszę:
"Nieodebranie samochodu do godziny po wysłaniu sms-a informującego o zakończeniu wykonania usługi skutkuje przekazaniem prawa własności pojazdu na rzecz warsztatu"...![]()
Spytam się przy okazji znajomego papugi czy jest taka opcja
choć tak teoretyzując to skoro klient się zgodził podpisując zlecenie...
pewnie temat do ciągania się po sądach, ale jak fura fajna to może warto...
Teoretycznie to możesz sobie tam wpisać co chcesz to kwestia klienta czy się na to zgodziKlauzulę sumienia też się tam wpisuje??, bo czasem to tylko ona mi nie pozwala robić rzeczy, o które proszą klienci....
.

[/QUOTE]
no ale zerwany gwint, może się kojarzyć dwuznacznieA zacząłem od zerwanego gwintu

przypomina mi się cytat z dnia świra: "no czy ją zapiął, gwint zerwał"że świat ,, kręci " się wokół dupy

Ja znałam delikwenta, co jeździł z przednim kołem przykręconym na jedną śrubę z czterech...A jako ciekawostkę dodam ze znam auto w ktorym tylne koło przykręcone jest od 2 lat tylko na dwie śruby. Fakt faktem gwint powiększony na M16.
Oddałam też kiedyś auto na wymianę opon do warsztatu, w którym panowie nie posiadali czegoś takiego jak klucz dynamometryczny... Musiałam wyjąć swój z bagażnika i poprosić, żeby mi nim koła dokręcili. Wszyscy mechanicy się zlecieli z całego warsztatu, żeby popatrzeć na to egzotyczne narzędzie...

Ja też tak miałem na wiosnę, zjeździłem 4 warsztaty i w każdym na pytanie -czy dokręcają koła kluczem dynamometrycznym ?- widziałem tylko to-
, a jak zażądałem jeszcze paragonu to się o mało nie wywrócił do góry kopytami
Ot taka fachowość...Full wypas. Tam gdzie ja byłam oprócz wulkanizacji zawieszenia naprawiali, nie wiem jak bez klucza to robili...A my mamy az dwa na wulkanizacji ;D
Trudni klienci z nas.Ja też tak miałem na wiosnę, zjeździłem 4 warsztaty i w każdym na pytanie -czy dokręcają koła kluczem dynamometrycznym ?- widziałem tylko to-
. Dopiero w 5 zrobiłem tak samo- to aż cały szef tego burdelu przyleciał zobaczyć co za pier...olniętego klienta mają
, a jak zażądałem jeszcze paragonu to się o mało nie wywrócił do góry kopytami
Ot taka fachowość...
![]()

....Dzięki ale kupiłem sobie drugie felgi i sam sobie teraz przekładam, a klucz mam osobistyJakbyś potrzebował na przyszłość, to udało mi się znaleźć serwis, gdzie dokręcili kółka z momentem i nawet paragon dali bez proszenia.

A co twoim zdaniem jest rozsądnym rozwiązaniem?Piszecie nie na temat , szukamy rozsądnych rozwiązań problemu a nie biadolenia komu było gorzej
jeśli nic nie pomogło, to polecam wizytę w apteceszukamy rozsądnych rozwiązań problemu

od dziś nie piję