• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wygrywacie w Lotto - co z tym robicie?

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1131
Miasto
Szczecin
Mam dwa trafne za to nie płacą. Ale jak wygram pojadę do USA, na wycieczkę.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Jak w tej piosence życzę sobie i wam aby było nas stać na święty spokój

rezmel

Początkujący
Punktów
1
Nie mam kredytów tak wiec akurat to u mnie odpada. Ale powiem szczerze, że nie wiem co bym zrobił. Nieruchomości są obecnie drogie i jest wiele głosów, ze być może cena nieruchomości w przyszłym roku spadnie bo rynek sprzedaży nie istnieje.
Lokaty bankowe oraz konta oszczędnośćiowe są lepiej oprocentowane niż w zeszłym roku.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Kupiłbym M3 E30.
O to tototo
jump bmw GIF

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
618
Miasto
Okolice Krakowa
Tyle, że na paliwo zawsze będzie popyt i kosztuje kilka złotych za litr, a nie kilkaset tysięcy, gdzie większość była kredytowana, a teraz i z tym lipa. Mam wujka, który robi deweloperkę na mniejszą skalę, ma kilka inwestycji i chętnych brak. Mówi, że jak mu się coś nie sprzeda do końca roku, to będzie baaaardzo grubo pod kreską.

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Tyle, że na paliwo zawsze będzie popyt i kosztuje kilka złotych za litr, a nie kilkaset tysięcy,
Nie zawsze będzie popyt, a na litrze to kilka km przejedziesz, w mieszkaniu możesz całe życie mieszkać.
Mam wujka, który robi deweloperkę na mniejszą skalę, ma kilka inwestycji i chętnych brak.
Chętnych jest bardzo wielu, tylko nie za cenę którą chce dostać deweloper.

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Ja nie:) nie wiem jak ty ale kupuję u nas na stacji benzynowej
Na stację dowożą z bazy, baza ma głównie od rosji, szwecji, litwy, czech, o imporcie z ukrainy nie słyszałem, a nawet jeśli to jakiś mały ułamek procenta. Już raczej w drugą stronę, przy okazji przewożą do siebie w zbiornikach samochodów które teraz masowo od nas skupują i zwożą do siebie.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Jeden z moich kolegów nie wygrał w lotto lecz sprzedał dom po swoich rodzicach za ok. 700 000 zł . Pieniądze oddał córkom . i twierdzi że jest bardzo szczęśliwym emerytem (wojskowym !!!) .Bartek ..a propos straganu ..to dobra myśl bo żywność generuje największe dochody .większe niż przemysł zbrojeniowy czy inne sektory światowej gospodarki ;)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
To ja mam dwóch klientów dwóch braci. Razem z ojcem mieszkali w kamienicy ( własność ich ojca) ojciec zmarł pół roku temu. Niedawno poszli do notariusza Ty i jeden do drugiego " zapomniałem Ci powiedzieć od roku mieszkasz na moim i musisz mi czynsz uregulować" serio za życia ojca przekabacić go i całość przepisał na jednego

nanab

SuperMechanior
Punktów
480
Miasto
Bydgoszcz
Z rodziną to tylko na zdjęciu. Ja po rodzinie dziedziczę tylko choroby genetyczne, kłopoty i długi

Do góry Bottom