toomii76
toomi
ale to chyba jest wina braku roboty, bo inaczej to nie kumam jak.wczoraj na własnum zarobiłem 110zł za 12h kuwa jak tu żyć
ale to chyba jest wina braku roboty, bo inaczej to nie kumam jak.wczoraj na własnum zarobiłem 110zł za 12h kuwa jak tu żyć
no właśnie, u kogoś. to jeszcze mogę zrozumieć. ale jak masz umiejętności i jakieś miejsce to idź na swoje. no chyba, że lubisz żyć bezstresowoRobię jako mechanik na etacie u kogoś zapomniałem dopisać

zgodzę się ale do pewnego stopnia. Dopóki nie będzie jakiegoś problemu który na etacie rozwiąże szef. A ty masz wtedy wywalone bo pomarudzi i najwyżej zabierze premię. Ale jak jesteś na swoim to wszystko spływa na ciebie. No ale takie uroki. Większe pieniądze, to większa odpowiedzialność. Ps. I tak lepiej być na swoimPowiedziałbym że bezstresowo to sie pracuje u siebie. Nikt cie nie pogania, nie patrzy ja robisz, robote bierzesz jaką chcesz i za ile chcesz. Ja to byłem chory jak musiałem pracować u kogos.

pracuje tylko w (sobota niedziela)

to pytanie jest do ... państwa, które zabiera jeszcze raz tyle. więc robi się już 40zł.jak mechanik moze dostac 20 zl za godzine swojej pracy
witam wszystkich
ja jestem samodzielnym mechanikiem pracuje tylko w (sobota niedziela)
czyli jak wszystko jest w domu placone mam od roboty swam sobie jestem szefem naprawy to wymiany serwisowe (olej klocki tarcze cos tam sie urwalo i takie pierdoly ) zarabiam od 3000 d0 6000
( sam sobie jestem szefem)
Jak czytam co sie dzieje w kraju z zaplata za prace to rece opadaja taka rozbierznosc
jak mechanik moze dostac 20 zl za godzine swojej pracy
(morze kwestja pracy wykonanej ) ale w supermarkecie na kasie bedzie lepiej![]()