arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
ja przy stawce 12.50 na rękę mam 2950 zł to taki górny pułap który określiła szefowa, w tym mam 200 zł na dojazdyciągle tylko godziny
ja przy stawce 12.50 na rękę mam 2950 zł to taki górny pułap który określiła szefowa, w tym mam 200 zł na dojazdyciągle tylko godziny
od całości płacą, do tego 50 zeta płacę za ubezpieczenie zbiorowe (te brakujące 50 zł do 3000 ) naprawiam autobusy prywaciarza, duża firmano w końcu jakiś konkret
a robisz u kogoś?
tak zrozumiałem
a zus jak masz opłacany?
od najniższej czy od brutto?
codzi mi o podstawę zus do emerytury
i tak chwilowo stałem się oficjalnym bezrobotnym
A jakie to ASO i skąd jesteś? Może to franczyza...?Ostatnio ASO okres próbny 2500 na ,,łapę,, za 8h dziennie 5 dni. Po okresie próbnym umowa na 1 rok- najniższa krajowa+ % od obrotu (100% obr-1500 )- więc powiedziałem żeby się je..lii tak chwilowo stałem się oficjalnym bezrobotnym
![]()
ASO bawarskiego producenta. Tak to franczyza. Nie pracowałem jeszcze do tej pory w żadnym aso i jestem mocno zniesmaczony, nie wiem co ludzie widzą w asoA jakie to ASO i skąd jesteś? Może to franczyza...?

wystarczy robić dobrze i uczciwie.

Czasem mi się wydaje, że ani szefowie, ani klient nie zwracają uwagi na to, czy robi się coś starannie. Byle jak najszybciej i działało jakiś czas.