samspec13
Zweryfikowany Mechanik
Pojawi się, masz co szukać już Ci koledzy sprawę ułatwili, ale na gotowca nie licz.Wykasowałem już się nie pojawia klima dalej nie działa + na
Pojawi się, masz co szukać już Ci koledzy sprawę ułatwili, ale na gotowca nie licz.Wykasowałem już się nie pojawia klima dalej nie działa + na
To już coś, samym pismakowaniem się nie naprawi.Nie liczę na gotowca choć nie powiem dzięki wszystkim za sugestie i poświęcony mi czas. Popatrzę i dam znać jak poszło.
Szkoda to fajne autko, choć gostek na cmentarzu .A szkoda .
jedyny jaki widzę to ten przed chłodnica ale to chyba temperatury zewnętrznej jestNie łam się audi ma taki dodatkowy patent, iż przy wysokiej temperaturze silnika odlacza A.C. Odpowiada za to czujnik 2 pinowy w pobliżu chłodnicy wody, jeżeli jest poza zakresem to będzie lipa i nie tylko Ty jeden się na tym zgubiles - u mnie słownie trzy warsztaty od klimy się zesraly. Sprawa jest banalna na przewodzie niebiesko z jakimś tam paskiem zasilanie +5V oczywiście po zapłonie. Jeśli jest to zewrzyj na kostce. Powinno zadziałać. Jeżeli mam rację to wymienić tylko na oryginalny VAG reszta nie bardzo działa. Zmarnować tyle czasu na zwykłym termistorze?
plus jest a co mi po tłumaczeniu błędu jak już go nie ma. Ty ani w ząb bo nie czytasz wszystkiego. Dziękuję ci za radę z tym plusem ale została z całą pewnością wyeliminowanaJuż na pierwszej stronie pisałem Ci o plusie a mechanik k tłumaczył dokładniej kody. Ty ani w ząb.