szachu41
Zweryfikowany Mechanik
Taki ,,janusz biznesu,, jak ty to powinien mieć kontrolę za kontrolą wszystkich urzędów aż do zamknięcia warsztatu...jesteś w Polsce to zatrudniaj Polaków
A do wszystkich takich ,,januszy,, to powiem tak - jesteście ,,gównozjady,, i te wasze pier...nie o braku pracowników to se możecie wsadzić- tam gdzie wam słońce nie dochodzi...
Jak byście traktowali ludzi jak należy i płacili to byście nie musieli pisać takich pierdół po forach...
Przepraszam za szczerość wypowiedzi, ale taka jest moja osobista opinia... nie chce mi się teraz rozpisywać dlaczego, może wieczorem wyjaśnię obszerniej![]()
A co powiesz o Polakach pracujących za granicą? Nie masz warsztatu to nie wiesz jak jest z pracownikami. Przyjdzie ci taki że więcej spierdoli niż zarobi i więcej czasu z tel niz z kluczem w ręku i on chce 3 tysie do ręki na początek.
Albo zaraz po szkole co nic nie umie i chce 2 tysie bo za mniej mu się nie opłaca. Woli bachora zrobić i 500+ wziąć plus jakis zasiłek z mopsu. Ja po szkole 800zł zarabiałem w warsztacie i sie cieszyłem że mogę się czegoś nauczyć.
jesteś w Polsce to zatrudniaj Polaków

brak rąk do pracy...