Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Ja tam od niedawana zacząłem na siłownię chodzić, choć nie zawsze są chęci ;P + jakiś film wieczorem lub po prostu relaks na internecie połączony z szukaniem rzeczy pomocnych w pracy.
Podobnie jak Marlena, lubię wyskoczyć z psem i aparatem fotograficznym za miasto. Pociągają mnie eksperymenty ze światłem i filtrami efektowymi. Czytając różnych informacji na blogach tematycznych można odkryć w tym nieźle zakręcona pasję do tworzenia sztuki. Polecam wymianę doświadczeń
ja po pracy idę albo w siatę pograć z znajomymi albo siłka potem siedzę i szukam coś żeby się rozwijać w elektronice a jak nie chce mi się to idę na piwo
ja od razu basen...a potem dom w domu czeka na mnie 2 letni szkrab...także mam zajęcie aż do wieczora ale nie narzekam..choć czasem przydało by się więcej czasu dla siebie..kiedyś jeszcze chodziłem na ściankę, ale teraz nie ma kiedy