• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grupa Zweryfikowanych Mechaników (ZM)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Ciebie bez problemu mogę zarekomendować bo wiem jak się udzielasz na forum i co wiesz - z twoich wypowiedzi:D
Dzięki. Mogę też papiery wysłać, ale nie chce mi się do gminy łazić. Myślę, że warto by było dopuszczać do GWT ludzi którzy mają faktycznie pojęcie a nie papier na DG.

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
469
Miasto
PLE
Przecież nie musisz nigdzie chodzić. Ja z telefonu wszedłem na ceidg zrobiłem zrzuty ekranu wysłałem na e mail do administratora i finish

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
A ja mam papiery, ale z wrodzonej niechęci do należenia do jakiejkolwiek organizacji mam na to wywalone...:p:D
mis.avi.gif A jeszcze jak bym miał prosić się o jakieś głosowania czy mnie przyjmą czy nie... towarzysze...:eek:

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
A ja mam papiery, ale z wrodzonej niechęci do należenia do jakiejkolwiek organizacji mam na to wywalone...:p:D
Wyświetl załącznik 27095 A jeszcze jak bym miał prosić się o jakieś głosowania czy mnie przyjmą czy nie... towarzysze...:eek:
o jakim głosowaniu mówisz? wybory dopiero na jesieni....:D
Wysyłasz papier na priv do @Misiek i po sprawie, żadne głosowanie...głosowanie wtedy gdy ktoś ciebie zarekomenduje z GWT...;)

wchodzisz w CEiDG klepiesz NIP i wszystko masz....wysyłasz do Miśka na priv i już.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
To spytam w ten sposób. Czy forum dostępne dla GWT jest bardziej pro czy tak samo jak na zwykłym, ze pierwsze 4 posty na temat a reszta zwykła paplanina o dupie maryni?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Bardziej interesuje mnie rzeczowosc wypowiedzi. Bo ostatnio założyłem temat i mam 3 strony gadania o betoniarkach i innych badziewiach.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
no tak, ale założyłeś go na ogólnym...wiesz jeżeli budowlaniec się wypowiada to nie dziwne że o betoniarkach...
Wiesz dlaczego jest GWT? właśnie dlatego żeby nie było o betoniarkach.

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
214
Właśnie piepszenie nie na temat irytuje mnie na tym forum. Jestem mechanikiem ale nie pracuje w zawodzie, mimo to mam półprofesjonalny warsztat na swoje zachcianki. Czasami naprawię komus cos. Nie reklamuje swoich usług niegdzie, po prostu jak ktos poprosi to nie odmawiam jezeli umiem cos naprawic. Mam jakies szanse dostac sie do gwt? Mogę przesłać skan swojego dyplomu inż mechanika.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Jak wysłać pdf? W PW nie mogę dodać załącznika.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
A ja narazie nie startuje. Ja mam taka sama sytuacje jak kolega wyzej norbertk tyle ze zalozylem jednoosobowa firme i mam o tyle krok do przodu.czyli od 15 grudnia mam legal.noi cos tam sie kreci.
Mysle ze do gwt trzeba zasluzyc ja to pierwsze co chcialbym zebyscie mnie bardziej poznali.
Denerwuje mnie np.to ze dopiero jak sie zaczyna problem z autem to na sile ktos rejestruje sie placze a na koniec nie wiadomo czy ta usterke naprawil itp nie napisze jak to sie zakonczylo no bo poco.
Ja na te forum wchodzilem jako cichy kibic jeszcze bez rejestracji.

Pozdrawiam chlopakow z GWT :)

"Jestem Polakiem jeżdzę Junakiem :p"

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
No właśnie w PW nie mam opcji zalacz plik. Pdf 200kb.

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
469
Miasto
PLE
Wyślij tu:
adres emaliowy administrator(małpa)forum-mechanika.pl

Do góry Bottom