Vicia
Zweryfikowany Mechanik
Co racja to racja ale i paciaciate nie są lepsze..
Ciapate to są HindusiCo racja to racja ale i paciaciate nie są lepsze..

Za stary jesteś, musiał byś mieć 18 lat mając 16 lat stażuA ja tu się dostanę że swoim 16 lat im stażem? I 3 lenia swoją działalnością z tymi gruzami???

A w czym jesteś bardzo dobry, chodzi oczywiście o dziedzinę elektromechaniki, mechatroniki i mechaniki pojazdowej.Witam. Dostanę się? Prowadzę swoją działalność od 2017r. Oczywiście przed otworzeniem swojej działalności, cały czas pracowałem jako mechanik.
Nas...ać w portki i tak chodzić??? Somsiad otworzył wczoraj działalność, ma 20lat, w tym 15lat doświadczenia w zawodzie, nada sie???Masz na pierwszej stronie wątku co trzeba zrobić![]()
Za Zawierciem zara.Za wodzie a gdzie ?
Górnik?Za Zawierciem zara.
Operator koparki...to tak jakby.Górnik?
Fajna robota, dobrze płatna, cały dzień ściema, a do czarnej roboty operator ma parobasów tak jak kierowca śmieciaryOperator koparki...to tak jakby.

Pewnie jeszcze zdrowy chłopWiesz arni _poznań a ja znam jednego co ma 65 lat a przepracowanych 80 a renty mu nie chcą przyznać . Takie to niesprawiedliwe
Z tego wynika że jegomość zaczął pracować na 15 lat przed swoim urodzeniem ...bardzo ciekawa historia ...no i jeszcze wieść w narodzie się niesie że < nie ma rzeczy niemożliwych >Wiesz arni _poznań a ja znam jednego co ma 65 lat a przepracowanych 80 a renty mu nie chcą przyznać . Takie to niesprawiedliwe