Maciej
Bywalec
dioda świeci ale mam wrażenie że przerywa bo raz świeci krótko raz dłużejsprawdź pilota czy za każdym razem jak naciśniesz guzik świeci dioda podczerwieni
dioda świeci ale mam wrażenie że przerywa bo raz świeci krótko raz dłużejsprawdź pilota czy za każdym razem jak naciśniesz guzik świeci dioda podczerwieni
wyglądają ok i lut też dobrze trzymarozbierz pilota i sprawdź nószki diody![]()
ok dzieki sprubuje ja odlutowac i zalutowac z powrotemniestety więcej nie pomogę w moich przypadkach zawsze lutowanie pomagało![]()
podczerwien działa sprawdzałem aparatem cyfrowym. a może któryś z kolegów wie jak wklepac kod za pomoca przycisku blokowania drzwi w kabinie? (podejrzewam ze sie rozkodował kluczyk)sprawdź pilota czy za każdym razem jak naciśniesz guzik świeci dioda podczerwieni
ńcupodczerwien działa sprawdzałem aparatem cyfrowym. a może któryś z kolegów wie jak wklepac kod za pomoca przycisku blokowania drzwi w kabinie? (podejrzewam ze sie rozkodował kluczyk)

Tu masz dokładny opis
I co teraz ? A ...., samochód rok temu sprowadzony , nie wiem kiedy była wymieniana bateria a kluczyk żeby było ciekawiej jest tylko jeden.
a co jeśli ma sie tylko jeden kluczyk?Wyświetl załącznik 1108 Tu masz dokładny opis
1. siedzisz w samochodzie i zamykasz go dobrym pilotem dioda mruga (jeśli nie masz dobrego pilota wystarczy wyjąc bezpiecznik 5A zasilający immo i po ponownym włożeniu go dioda zacznie juz mrugać)
2. włączasz stacyjkę i wbijasz kod
3. wyłączasz stacyjkę i naciskasz na przycisk centralnego zamka. zamki
zamkną się i otworzą
4. naciskasz 2 razy na pierwszego pilota zamki zamkną się i otworzą,
naciskasz 2 razy na 2 pilota, zamki zamkną się i otworzą.
powinno pomoc...pozdrawiam
Na tą operację masz w sumie 1,5 sekundy. Jeżeli zrobisz to w dłuższym czasie
któryś pilot nie będzie działał.
Jeżeli nie uda się zaprogramować pilota tzn. że jest walnięty.
Masz 3 podejścia później zablokuje się dekoder!
tak , arni miałeś rację , akumulator , odpalony z kabelków i na razie od kilku dni bez problemu zapala ,skoro kontrolki sie nie zaswieciły to bym zaczął od akumulatora, może siadł ze względu na niską temperaturę otoczenia, a potem sprawdziłbym stacyjkę

piwo sie należy