tak.A autel jak z polskim stoi ? Jest w miarę spolszczony?
Mam na warsztacie Snap-on modis , texe,launcza i autela z uniwersalnych testerow. Snap ona czyli SUN juz dawno sobie odpuscilem i jedtnie jak oscyloskop potrzebuje to wyciagam. Launch jest w miare spoko ale autel go przebija. Texa tez jest calkiem spoko.
Na ten moment uzycie uniwersalnych testerow wyglada u mnie tak 75% autel 20%texa a reszta to launch i snap.
Warsztatu obok maja tylko snap ony i delphi I czesto podstawiaja auta do nas na diagnostyke
Tak jest. Masz aktualizacje testera to darmowe programowanie w tych markach pojazdów co wspomniałem działa. A jak to robisz to 4 reprogi i zarabiasz na aktualizacje. Nie robisz reprogów to nie kupujesz aktualizacji i cała reszta testera działa bez żadnego blokowania się. Diagnostyka, adaptacje, kodowania itd.Przypadkiem programowanie nie działa tak długo, jak długo aktywne są aktualizacje?
Wierz mi, że jeśli masz klienta co już miesiącami błąka się od serwisu do serwisu, ponosząc kolejne koszty i nadal bez nadziei na rozwiązanie problemu, to z uśmiechem na ustach zapłaci ci 1500 i jeszcze poleci Cię innym.To ile kasujesz za programowanie? Aktualizacje Autela kosztują krocie.
Co jeszcze tak działa ? Możesz coś polecić ?Tak nawiasem Autel nie jest jedynym producentem wielomarkowego sprzętu, który umożliwia "darmowe" programowanie online BMW / MB / VW.