Całym sercem odradzam tych pajaców (avanti lublin). Pojechałem do nich na regenerację maglownicy w S60, już po 3 tygodniach była pierwsza reklamacja, a druga po trzech miesiącach (cały czas ciekła). No i w końcu pojechałem na trzecią reklamację, pojeździłem dokładnie 6 miesięcy i 22 dni (na pół roku dają gwarancję) i okazuje się że znowu jest to samo, tylko z drugiej strony. Po zdjęciu osłony okazuje się, że nawet jej poprawnie nie oczyścili bo były resztki rdzy! Ciekawe czym oni ją czyścili, mam wrażenie, że szlifierką. Trzeba nadmienić że przy trzeciej reklamacji zażądali ode mnie 400zł bo podobno uszkodziłem osłonę maglownicy bo przy niej grzebałem (kompletna bzdura, od założenia osłony silnika od spodu NIKT tam nie zaglądał, to samo im powiedziałem, to mi powiedzieli, że pewnie wjechałem na krawężnik albo w coś przypieprzyłem, ciekawe jak, skoro tam jest osłona i jak krawężnik miałby się dostać do maglownicy?!?) i musieli się orobić (olaboga, jakbyś nie spie***** swojej roboty to byś nie poprawiał). Tak jak nie jestem upierdliwy, tak tutaj specjalnie się zarejestrowałem, żeby opisać ich naciąganie i partactwo. Serdecznie wszystkim odradzam!