• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

SAM NAPRAWIAM osobowe *pdf wszystkie marki

agacek80

Nowy
Punktów
0
Miasto
Pszczyna
Witam,
nowy prosi o wszystko co jest dostępne do RENAULT KANGOO 1.5 d C i 2004 rok 60kW- instrukcja, sam naprawiam, schematy itp.
Z góry dziękuję!
agacek@onet.eu

Radis

Nowy
Punktów
0
Miasto
Wałbrzych
Może to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Tak jak w tytule posiadam sam naprawiam ok 10GB większość marek.
Jak coś to pisać co potrzeba.
Witam kolegę
Poszukuję sam naprawiam saxo lub 106
Jeżeli jest to prosiłbym coś.
Pozdrawiam.

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
941
posiada ktoś jakąś serwisowke, lub sam naprawiam do Hondy Civic VIII G. 2.2 140km? Najlepiej po pl.

pozdrawiam

Renada

Nowy
Punktów
0
Miasto
Tarnów
Witam!Jeżeli można to proszę o pdf sam naprawiam seat ibiza,wszystko co jest dostępne do tego modelu.Pozdrawiam.

gawontomek

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
już inne forum
Wszystko co masz do Focusa MK1 1.8 benz. potrzebował bym i był bym wdzięczny.
Jeśli forum potrzebuje serwera to mogę po cichu udostępnić 200GB na downloady ale linkówka tylko z tego forum by się hosting nie wnerwił że tyle tego jest. Najlepiej by było gdyby ktoś na forum stworzył jakąś subdomenę na chwilę i wrzucał by tam paczki po 3,4,5GB a ja bym je zassał. Serio, mogę dać 200GB na serwerkach na świecie. Download bez limitu więc śpię spokojnie a z Polski hula mi nawet do 100MBps nocą wiec ok. Jak by co pisać: tomasz.gawon@interia.pl
Chętnie pomogę bo przydał by się taki jeden dział i wszystko ślicznie poukładane według modeli z downloadem typu klikam i już leci! Bez ściemy, reklam, SKIPów po 5sek i innych.

mmecen

Nowy
Punktów
0
Miasto
Siedlce
Cześć.
Posiadam:
VW T4 benz syncro
Kia ceed
Toyota Yaris
Volvo II V70
Volvo s80

w miarę obszerności zasobów mógłbym poprosić o materiały dotyczące tych samochodów: mecen@poczta.fm
Dziękuję
Marcin

Do góry Bottom