masz moze focusa mk2 2007Szukac Linka kilka postów wyzej
masz moze focusa mk2 2007Szukac Linka kilka postów wyzej
Witam. Zainteresowany byłbym w124, męcze się z kilkoma problemami agłównie z podciśnieniamiMoże to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Tak jak w tytule posiadam sam naprawiam ok 10GB większość marek.
Jak coś to pisać co potrzeba.
Marek mam książkę sam naprawiam Mercedes W124 ale tylko benzynowe silniki.Witam. Zainteresowany byłbym w124, męcze się z kilkoma problemami agłównie z podciśnieniami![]()
To pech bo mój miecio jest w dieslu i właśnie przechodzę katorgę z połączeniami od podciśnieniaMarek mam książkę sam naprawiam Mercedes W124 ale tylko benzynowe silniki.
Ja potrzebowałbym do vw golfa MK1 .
Potrzebuje pilnie SAM NAPRAWIAM do samochodu citroen berlingo 1999r i fiat cinquecento jesli jest sporting
dawid_misiak0104@interia.pl
Też potrzebuje Sam naprawiam BerlingoKolego masz Sam Naprawiam do Citroena Berlingo? Bylbym wdzieczny za przeslanie na meila: kat78@poczta.onet.pl
niestety Iveco nie mam a vw mam tylko T4
potrzebne jest W211.Motoman daj maila to Ci wyśle
Berlingo 2003 rokPoproszę do Citroena Berlingo
Cześć. Udało ci się znaleźć? Też pilnie potrzebuje:/ schematy elektryczneWitam potrzebuje sam naprawiam do audi a6c6 z góry dzięki jeśli ktoś ma - mail: hardrocckk@gmail.com
Może to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Bolec i norzaj1 poproszę maile to wyślę
croc do H1 niestety nie ma
czy masz może HONDA CIVIC 1,4 is 2004r.?Może to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Potrzebuje do citroen Berlingo 2003czy masz może HONDA CIVIC 1,4 is 2004r.?
Może to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Jak coś to pisać co potrzeba
WitamMoże to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.