monte.chisof@gmail.comFakt finki są które już nie działają, ale kiedyś działały bo sam z tej strony sciagalem
Wysłał bym ci bo mam ale na pocztę można wysyłać pliki tylko do rozmiaru 100mb a on jest ponad 200
monte.chrisof@gmail.com
monte.chisof@gmail.comFakt finki są które już nie działają, ale kiedyś działały bo sam z tej strony sciagalem
Wysłał bym ci bo mam ale na pocztę można wysyłać pliki tylko do rozmiaru 100mb a on jest ponad 200
monte.chrisof@gmail.com
Poproszę o Sam naprawiam Peugeot 407 benzyna.Może to już troszkę zabytkowy temat w dobie ogólnej cyfryzacji ale jakby ktoś potrzebował.
Tak jak w tytule posiadam sam naprawiam ok 10GB większość marek.
Jak coś to pisać co potrzeba.
Bielaczek81@gmail.comPoproszę o Sam naprawiam Peugeot 407 benzyna.
Witam, jeśli nadal aktualne prosiłbym o instrukcje Volvo V40 1998 i Audi 80 B4 . marcin.k3@onet.eu .
Clio 2 poproszę jeśli można.
Disorder2@o2.pl
Dziękuję, widziałem, mam po rosyjsku już od miesiąca, szukałem PL. Jeszcze raz dzięki za troskę. Pozdrawiam. KrzysztofPost wyżej kolega maciek.k-k podał link. Tam jest dosłownie wszystko
Jak takową napiszesz w wersji pl to chętnie kupięDziękuję, widziałem, mam po rosyjsku już od miesiąca, szukałem PL. Jeszcze raz dzięki za troskę. Pozdrawiam. Krzysztof
Kilka postów wyżej masz link i tam poszukaj.Witam,
Posiada ktoś jeszcze "Sam naprawiam" dla skody fabii 1? Lub jakaś serwisówka w której znajdę momenty dokręcania śrub, niestety linki w tym wątku wygasły.
Pozdrawiam
przemekgda86@wp.pl
Dziękuję, znalazłemKilka postów wyżej masz link i tam poszukaj.