• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sprzęgło

andy89

Nowy
Punktów
0
Witam mam pytanie kupiłem skoda która miała do wymiany sprzeglo,sprzeglo kompletne zostało wymienione(sprawdzone po vin)chodzi ladnie leciutko,natomiast pozostal halas.Halas ten ustępuje po wciśnięciu sprzęgła.Teraz pytanie czy moze być tak że ten halas może byc spowodowany np innym wymiarem łożyska oporowego?

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
983
Miasto
PGS
To zalezy jaka skoda . Favorit tak . Twoja pewno nowsza . ..jak nowsza to trzeba zgadywac . Jak wy zaczynacie posty na tym forum ???? A jak wam pomóc ??? Co jeden to wiekszy rodzynek sie tu loguje ....:)
Skad mamy wiedziec jakie model auta ? Wiesz ile jezdzi " skodów" w polsce ?

andy89

Nowy
Punktów
0
Skoda fabia 2.kompletne sprzeglo bylo kupione po nr vin.
Automatyczne połączenie postów:

Temat jest trochę bardziej zawiły,generalnie mechanik ktory wymienil sprzeglo,podczas oddania mi auta stwierdził że skrzynia biegów jest uszkodzona,pojechałem do jeszcze jednego mechanika który tak samo stwierdził,oddałem auto sprzedającemu ktory miał naprawic(ma warsztat) jeszcze jedna usterkę i skrzynie.Teraz sprzedajacy twierdzi że to jest lozysko oporowe(chociaż bylo wymienione) twierdzi że może to być wina innego wymiaru.Wiec pytam osob bardziej ogarniających temat

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom