Diagbox10
-*-*-
Pracownik ze swoimi narzedziami?
To jest najlepsza opcja.Chory temat. Swoje narzędzia
Podstawowe narzędzia każdy powinien mieć swoje. Te specjalistyczne , powinien zapewnić warszwalone
Kończą się wtedy śpiewki z serii - polamalo się, nie wiem gdzie to jest itp.
Naturalnie wraz z tym i sama wypłata powinna inaczej wyglądać...
To tak zrób, pozwalniaj trutni i rób samCzasem tesknie za czasami jak bylem sam mialem 1 rampe 3/4 auta dziennie do roboty.
niepotrzebne nerwy, skoro uważasz że nie opłaca się ich zatrudniać, nie zarabiają na siebie to fora ze dwora, pewnie wynajmujesz duży warsztat na kilka stanowisk i musisz go opłacić, zawczasu postanów że wracasz do mniejszego pomieszczenia i zacznij szukać, przeprowadź się i po problemie, szkoda nerwówsto kilometrów i pińcet przysiadów-tak jak szef kazał.co Ty dziś w ogóle zrobiłeś?
No to prawda, czasami myślę sobie że wolałbym przejść do ekipy sprzątającej u mnie w firmieproblem to koleś ma taki, że nie ma kogo zatrudniać.
każdy normalny ma pracę i do bossa który ma taaakie wymaganie nie pójdzie za żadne pieniądze. zresztą jakie pieniądze, śmieszne drobniaki się zarabia w tej branży.
zarobiłbym jakieś 800-900 zł mniej na miesiąc ale miałbym na wszystko wyjebane, zero stresu, odpowiedzialności, pomył bym szyby, pozamiatał, tylko jedynym moim zmartwieniem było by żeby nie zapomnieć ładowarki do telefonu 
To już bym wolał mieć swojeU mnie na pogubione narzędzia zrzucają się wszyscy co ich używają.
gdyby nie mechaniki to Polska nie byla by zmotoryzowana
Polska? A nie świat? Chyba, że Polska to stan umysłu czy cUś w tym stylu...pieprzycie...mechanika to dobry zawod przewyzsza Stwórce światagdyby nie mechaniki to Polska nie byla by zmotoryzowana
![]()