• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Szlag mnie trafia.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Wszystkim 500 czy kazdemu z osobna? Idąc tym tokiem to powinienem mieć respirator ambu i karetke swoją zeby pracować.

Auslanderze wylewaj swoje zale na DK lub innych forach GB

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
99
Miasto
Piaski
Tu czy 500 czy 1000 nie ma znaczenia. Normalny , solidny, dokładny , nauczony pracy, odpowiedzialności przyjdzie np za 500 i będzie pracował najlepiej jak umie bo inaczej osobowość mu nie pozwala. Jeśli uzna ,że za mało to grzecznie podziękuje szefostwu i pójdzie gdzie bardziej go docenią.
Daj 1000 nie ogarowi, flejtuchowi, kombinatorowi itp- dalej zostanie nie ogarem ,flejtuchem i kombinatorem bo taką ma mentalność. I nie pojmie za ch... ,że żeby więcej zarobić, dostać bonusy czy awans trzeba się najpierw wykazać. Nie pojmie bo głowa nie pozwala. Jak to mówi mój znajomy magazynier: byłbym lekarzem tylko głowa nie pozwoliła :D
Ja do roboty wolę zatrudniać ludzi ze wsi . :D. Od małego pracy nauczony. Rolnik musi być min. mechanikiem więc od dziecka z ojcem czy wujkiem śruby kręcił, coś tam spawał itp.

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
99
Miasto
Piaski
A co to ma do rzeczy??
Jeden robi szroty w dużym mieście , drugi nie musi

euroserwis8

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
99
Miasto
Piaski
Nie spinam się > Na pewien poziom dyskusji nie "wznoszę" się z zasady.

Do góry Bottom