• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Urządzenie diagnostyczne na początek.

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
Witam. Pisze z prośbą do was członkowie tego forum o pomoc przy wyborze urządzenia diagnostycznego, interfejsu. Zaczynam zabawę z diagnostyką i chce takie urządzenie kupić. Chce przeznaczyć na to do 2000zł znajdzie się jakieś sensowne urządzenie?

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Chyba Autocoma już kupisz.

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
A mógłbyś powiedzieć coś o tym sprzęcie z własnego doświadczenia, bo czytając na forach to ludzie różnie o nich opowiadają.

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
Wiem że ten temat padał już kilku krotnie ale w żadnym nie uzyskałem wiadomości które by mi wystarczyły. Dla zaspokojenia mojej wiedzy i na pewno innych uczestników tego forum otworzyłem ten post.

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Wiem że ten temat padał już kilku krotnie ale w żadnym nie uzyskałem wiadomości które by mi wystarczyły. Dla zaspokojenia mojej wiedzy i na pewno innych uczestników tego forum otworzyłem ten post.
A co chcesz wiedzieć?

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
Na allegro jest bardzo dużo rodzajów interfejsów a w szczególności Autocoma różnią się kolorem obudowy i ich cena oscyluje od 700 do 2000zł czy one się tak naprawdę różnią? Czy Autocom jest w stanie robić rzeczy jak Delphi ?

ludo44

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
329
Na allegro jest bardzo dużo rodzajów interfejsów a w szczególności Autocoma różnią się kolorem obudowy i ich cena oscyluje od 700 do 2000zł czy one się tak naprawdę różnią? Czy Autocom jest w stanie robić rzeczy jak Delphi ?
Kolorem i opisem a delphi robi, grunt to znaleźć uczciwego sprzedawcę. Ja mam srebrnego od gościa z allegro i chodzi mi już ponad rok.

inodiag

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
310
Miasto
Dąbrowa Biskupia
autocom to to samo co delphi ...
do 2tys to niczego profesjonalnego w oryginale nie kupisz ... nawet używki ...
tylko klon ąutocoma wchodzi w grę . nie kupuj przez kup teraz bo możesz się zdziwić :)

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
my używamy już kilka lat cdif 2 i trzeba przyznać, że mimo drobnych mankamentów jest to dobre urządzenie. Zbadaliśmy nim już sporo aut. Może przekracza założone przez ciebie 2000 zł, ale cóż, taki sprzęt kosztuje.

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
Ogólnie te wszystkie autocomy są wyprodukowane w chinach? Tylko u nas w Polsce dodawane jest polskie oprogramowanie i jest sprzedawane dodrze to rozumiem.

adrianek20

Początkujący
Punktów
0
Może powiecie mi na co powinienem uważać przy zakupie autocoma??

TomekRS6

Gaduła
Punktów
8
Miasto
Leszno
kup złotego CDP z OKI chipem i będzie OK, nie polecam fioletowych i cdp+ bo nie działa bluetooth.
A to co tam wyżej ktoś podaje linki po 599zł to zobacz jaki jest czas realizacji i od kogo to jest bo z tego co widziałem to wysyłka jest z chin albo hong kongu tak więc o fv raczej nie ma mowy, a jakby coś ci nie chciało działać albo było nie takie jak miało być to odsyłać też do chin będziesz musiał. Ja nie mówię że musi tak być ale może... Ja osobiście od chinczyka bezpośrednio bym nie kupował żeby prosić się potem go o aktualizacje a on będzie udawał że nie wie o co chodzi, i mówił że wszystko jest ok.

Do góry Bottom