• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

uszkodzony katalizator Corolla

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
wszystko idzie naprawić i to CNG też ale skoro bez papierów było to szkoda zachodu

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
ja bym wiedział ze sonda dynda bo bym sprawdził na jego miejscu odczyty z sondy

judyta1

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
malopolska
tylko on sam nie wiedzial co sie dzialo.. a przyznac to mu glupio bylo.mogl powiedziec przyjedzcie jak wywalicie ten gaz bo nie wiem co sie dzieje a nie glupa palic.chlopaki to jest wlasnie REKLAMA (tak jak tam gdzies ktos sie pytal czy w polsce opyla sie otworzyc zaklad.Napewno tak jezeli sie nie partoczy i jest sie uczciwym!!!no kto by chcial do mojego mechanika lapki w gore!!!!

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Panowie auto do tej pory śmigało w zimie i upały podniesienie drugiej sondy pomogło temat do zamknięcia.

trebor70

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
lubelskie
Tak trafiłem na swój post przypadkiem w sieci hehe i powiem, że auto dalej jeździ i jest OK.

Gstm

Nowy
Punktów
0
Jak oszukac komputer kiedy katalizator jest zly, lub go nie ma. Wiec : musimy wykrecic sombde lambda I dac przedluzke do miejsca jej montazu jakies 3 cm. dziala na 100%. Jak macie wiecej problemow to na youtube zapraszam. Wszystko tam jest tylko po angielsku trzeba wpisywac.

Konio

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
41
Miasto
Pow.Sztumski
Jak oszukac komputer kiedy katalizator jest zly, lub go nie ma. Wiec : musimy wykrecic sombde lambda I dac przedluzke do miejsca jej montazu jakies 3 cm. dziala na 100%. Jak macie wiecej problemow to na youtube zapraszam. Wszystko tam jest tylko po angielsku trzeba wpisywac.

Mógł byś napisać jaśniej lub dać linka do youtube ?

Do góry Bottom