• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Wyposażenie warsztatu na start

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Cześć

to jeden z naszych najpopularniejszych podnośników. Sprzedaliśmy ich mnóstwo w całej Polsce i jak na razie same pozytywne opinie od użytkowników :)

Jakbyś miał jakieś pytania to pisz na PW.

Pozdrawiam
Tomek
PHU Szczepan

brodowski

Nowy
Punktów
0
Ja otwierając swój warsztat, jak jeszcze nie wiedziałem czy firma wypali to wypożyczyłem sprzęt. I później jak już miałem pewność że się rozkręci to kupiłem.

brodowski

Nowy
Punktów
0
igltokz świetna rada, ale chyba bezużyteczna.
a tam na poważnie to jak nie masz na początek za wiele kasy to pomyśl o wypożyczeniu sprzętu. Nie musisz od razu wszystkiego kupować.
Z czasem jak się dorobisz to wtedy możesz kupić. Nie musisz sie od razu w kredyty ładować.

LukaszW998

SuperMechanior
Punktów
15
Miasto
Warszawa
www.anwa-tech.pl
Podnośnik dwukolumnowy mam z Anwa-tech i działa, choć już takich nie sprzedają
koledzy z zakładu produkcji Anwa-Tech produkują bardzo dużo podnośników, przeróżnych podzespołów i innego sprzętu. Gdybyś miał silną potrzebę, kierownik produkcji mógłby pokusić się o doprodukowanie wybranego elementu, gdyby z był niedostępny w inny sposób.

Ostatnia edycja:

konczel

Bywalec
Punktów
3
Jeśli do domowego użytku szukasz wkrętarki to poszukaj z firm które mają duży asortyment sprzętu na akumulator, być może w przyszłości będziesz chciał powiększyć asortyment elektronarzędzi.

Grzegorz.Józefów

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
364
Miasto
Józefów
Do admina prośba o umieszczenie w emotkach lub osobno złotej łopaty ba za każdym razem trzeba szukać jak ktoś wykopie jakiegoś dinozaura :)

Do góry Bottom