Chciałbym abyś wiedział że zgłosiłem administratorowi Twoje komentarze do mojej osoby. PozdrawiamTy jednak jesteś głupszy niż ustawa przewiduje...![]()
Chciałbym abyś wiedział że zgłosiłem administratorowi Twoje komentarze do mojej osoby. PozdrawiamTy jednak jesteś głupszy niż ustawa przewiduje...![]()
Woodoo już po tobie. Zawijaj interes, sprzedaj co zdążysz i uciekaj. Szukaj mety bez ekstradycji...Chciałbym abyś wiedział że zgłosiłem administratorowi Twoje komentarze do mojej osoby. Pozdrawiam
Poskarż się jeszcze pani od katechezy... i możesz jeszcze napisać do rzecznika praw obywatelskich...Chciałbym abyś wiedział że zgłosiłem administratorowi Twoje komentarze do mojej osoby. Pozdrawiam

No zdecydowanie ty...I teraz zastanawiam się kto jest większym ...........
tylko nie dotarło to jeszcze do ciebie...
Och biedactwo... kto cię tak urządził ?mam zamienione koło od wałka rozrządu i nie mogę je ustawić na znaczniku w bloku silnika,

Proszę o pomoc, rozkładam ręce. Ustawiłem cały rozrząd czyli : koło od wału ustawione i zablokowane, koło od wałka ustawione i zablokowane, pierwszy tłok na samej górze. Silnik nie odpala, przed rozebraniem rozrządu auto paliło od pierwszego strzału. Co może być jeszcze nie tak ?
Automatyczne połączenie postów:
Proszę o pomoc, rozkładam ręce. Ustawiłem cały rozrząd czyli : koło od wału ustawione i zablokowane, koło od wałka ustawione i zablokowane, pierwszy tłok na samej górze. Silnik nie odpala, przed rozebraniem rozrządu auto paliło od pierwszego strzału. Co może być jeszcze nie tak ?
bedzie z ciebie fachura...
to zrobiłemPewnie trzeba blokady usunąć...
)Znaczy się zablokowałeś wał nie w tym miejscu co potrzeba i później zablokowałeś wałek tam gdzie potrzeba, to widzę już że szlifierz i jakiś mechanik zarobi za zrobienie głowicy ...Kolego drogi Woodoo, bardzo się cieszę że jesteś inteligentny, błyskotliwy i taki najmądrzejszy. Ale co zrobić jak nie dociera do tego czegoś co masz na szyi że nie każde auto jest takie same, gdzie w praktyce i teorii powinno być ale nie jest.
I znowu dla Twojej informacji, może to dojdzie do Ciebie - choć nie wiem : mam zamienione koło od wałka rozrządu i nie mogę je ustawić na znaczniku w bloku silnika, ponieważ otwory nie zgrywają się. Jest przesunięcie o 1 cm względem osi. I teraz zastanawiam się kto jest większym ...........
średnica nie jest taka ważna, byle ilość zębów się zgadzała.jest innej średnicy, ma inna ilość zębów, w innym miejscu blokada...