tak zrobie dziekiUsterka sterowania silnika, jesteś pewien że chcesz całą listę usterek za które odpowiada ta kontrolka? Jedź na kompa będziesz wiedział co szwankuje w twoim bolidzie.
dzieki ide sprobowac
a gdzie znajduje sie odbiornik ?Przekręć kluczyk do pozycji II.
Naciśnij i przytrzymaj przez ponad 5 sekund przycisk zamykania centralnego zamka na konsoli centralnej. Zamek powinien się zamknąć, a następnie otworzyć.
Jeżeli prawidłowo został uruchomiony tryb parowania pilota, to dioda immobilisera będzie migać. Tryb parowania wyłączy się samoczynnie po 10 sekundach.
Przed upływem 10 sekund wyjmij kluczyk ze stacyjki i skieruj pilota w stronę odbiornika. Następnie naciśnij przycisk na pilocie dwukrotnie. Zamek powinien się zamknąć, a następnie otworzyć.
po punkcie 4 probuje zamknac drzwi ale tylko slysze stukniecie zamkow i nic sie nie dzieje tak jakby cos blokowalo zamykane zamkiOk to będzie tak.
CLIO II, KANGOO & MASTER RF RESYNCHRONISING
1. Wyłączyć zapłon.
2. Naciśnij przycisk blokowania centralnego drzwi na dłużej niż 5 sekund. Uwaga :
drzwi powinny się zablokować, a następnie odblokować.
3. W takim przypadku dozwolone jest 10 sekund i ostrzeżenie immobilizera
światło się świeci.
4. Naciśnij raz pilot zdalnego sterowania, drzwi powinny się blokować i odblokowywać.
5. W razie potrzeby powtórz dla drugiego pilota.
6. Sprawdź, czy pilot zdalnego sterowania odblokowuje i blokuje drzwi.
tak pilot dziala silnik odpala drugiego nie maA piloty nadal nie działają ?
ja otwieralem tylko na kluczyk centralne otwieranie w kluczykuTo w czym problem ?
nie przycisk centralnego otwierania mam na kluczyku i jak przyciskam przycisk to mi sie nie otwieraja i nie zamykaja drzwi parowalem wedlug wskazowek ale to nic nie dajeChodzi Ci o otwieranie ręczne kluczykiem z wkładki w drzwiach ?
Przestań już pić ogarnij się, i wyjaśnij jeszcze raz. Co się dzieje jak gnieciesz na pilot, ci jest jak przycisk wewnątrz auta dusisz czy zamki działają ? Bo pomieszałeś się w zeznaniach.po punkcie 4 probuje zamknac drzwi ale tylko slysze stukniecie zamkow i nic sie nie dzieje tak jakby cos blokowalo zamykane zamki
nie przycisk centralnego otwierania mam na kluczyku i jak przyciskam przycisk to mi sie nie otwieraja i nie zamykaja drzwi parowalem wedlug wskazowek ale to nic nie daje
ja w ogole nie pije to tyle w tym temacie .Chodzi Ci o otwieranie ręczne kluczykiem z wkładki w drzwiach ?