• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Znany warsztat

A

autozibi

Szkoda , że nie ma takiego serwisu znany klient !!!
Oj by było co napisać i to nie o jednym kliencie :eek::eek::eek::eek:

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
S

sz.pak

To jest wszystko jakiś kicz. Dobrymechanik... Hm, szkoda tylko że geo-lokalizacji i IP tych co komentarze piszą nie udostępniają. Było by wtedy pod wpisem: Warsztat Robert Wr. Warszawa Marki tel. 666777888 dodano z IP 198.100.100.1 a pod spodem 100 opinii pozytywnych od Zosiek, Jurków, Grześków, Zdziśków, Kazików i wszystkie z IP 198.100.100.1 :) :) :)

S

sz.pak

upss.. Jeśli tak to zostało odebrane to przepraszam ale nie chodziło mi o Ciebie. W ogóle nie miałem na myśli nikogo pisząc poprzedni post. Po prostu znam warsztaty samochodowe których właściciele siedzą po kilka godzin dziennie w necie i klepią sobie samym opinie :)

DobryMechanik

Początkujący
Punktów
1
DobryMechanik.pl
Ponieważ czujemy się wywołani do tablicy odpowiadamy. Z powodu ochrony danych osobowych oraz wolności słowa, nie możemy [z wyjątkiem prośby odpowiednich organów prawnych] udostępniać geolokalizacji, adresów IP autorów komentarzy.

Jeśli chodzi o komentarze to podejmujemy wszystkie możliwe działania mające na celu podniesienie ich wiarygodności.
Są one sprawdzane przez nasze filtry automatyczne oraz weryfikowane przez moderatorów.

Zdaniem wielu kierowców, w portalu dobrymechanik.pl znajdują się najbardziej wiarygodne opinie na temat warsztatów samochodowych w Polsce.

adamarr

Gaduła
Punktów
6
Wyszukiwarkę warsztatów znalazłem także na http://www.motointegrator.pl/warsztaty/?page=1&sort=best_match&show_all=1 - jest ich tam ponad 5000 (oczywiście ilość ta się zmienia - ponieważ cały czas powstają nowe a niektóre upadają - jak to w gospodarce).

Ale Motointegrator to nie tylko wyszukiwarka warsztatów samochodowych - to przede wszystkim e-sklep nalerzący do Grupy Inter Cars - czyli można w nim kupić właściwie każdą część do autka. Fajne jest to, że zamówienie telefoniczne można złożyć 24h/dobę przez 7 dni w tygodniu.

Marcinellino

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Kraków
bardzo przydatna rzecz, o ile nie administratorzy nie będą modyfikowali "po swojemu"

eltechsam

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1337
Miasto
Wysoka
Dokładnie. Myślałam, że przerzucił się Pan na same szyby... :p
Pewnie atak hakerski międzybranżowy... ;)

Do góry Bottom