• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Znany warsztat

JanekKa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Wyszukiwarki są spoko, kilka razy z nich korzystałem, szczególnie jak potrezbna mi była pomoc mechanika w innym mieście, podczas wyjazdu. Normalnie jezdze na serwis na Daimlera do swojego mechanika. Bardziej ufam wyszukiwarkom niezaleznym bez powiazan z sklepem.

pajak100

SuperMechanior
Punktów
54
Miasto
Płock
www.carturbo.pl
Ponieważ czujemy się wywołani do tablicy odpowiadamy. Z powodu ochrony danych osobowych oraz wolności słowa, nie możemy [z wyjątkiem prośby odpowiednich organów prawnych] udostępniać geolokalizacji, adresów IP autorów komentarzy.

Jeśli chodzi o komentarze to podejmujemy wszystkie możliwe działania mające na celu podniesienie ich wiarygodności.
Są one sprawdzane przez nasze filtry automatyczne oraz weryfikowane przez moderatorów.

Zdaniem wielu kierowców, w portalu dobrymechanik.pl znajdują się najbardziej wiarygodne opinie na temat warsztatów samochodowych w Polsce.

Pakiet premium za 600 zł na pół roku - doświadczyłem tego - pewnie kilku klientów naraił, ale w większości to jacyś dziwni ludzie z pytaniami czy do TFSI założymy im LPG itp. Komentarze i opinie w większości są pisane przez właścicieli warsztatów, a potwierdzenia robione z telefonów i maili znajomych. Niewygodne opinie czyli negatywne są kasowane przez właścicieli portalu.
Ogólnie taka dziecinada - bo jak można poważnego klienta któremu właśnie oddaliśmy samochód obarczać jeszcze dodatkowymi obowiązkami pisania komentarza , potwierdzania go mailem , a póżniej zatwierdzania go nr telefonu i sms. Kompletny brak szacunku do człowieka i jego czasu.
Portal dobry do złowienia jakiś ludzi będących samochodem w delegacji i nie mających pojęcia o fachowcach w danym regionie.

Mela101

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Ja szukam mechanika (sprawdzonego) w Rzeszowie + okolice. Piszecie o wyszukiwarkach, nigdy nie korzystałam. Warto?

tedek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warszawa
przydatne, jeśli nie będą usuwane negatywne treści

za to to pewnie musza slono placic wiec raczej sie to nie bedzie nikomu oplacalo. jakby nie bylo... jedna negatywna opinia na 100 to tez w jakis sposob uwiarygadnia warsztat... ze nie sa to same "sztuczne" opinie

Punktów
0
Miasto
Kraków
Czy słyszał ktoś o dobrym mechaniku w Krakowie. Mój samochód już za niedługo nie będzie w dobrej kondycji i boję się tego, że stanie na drodze.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom