Witam, mam ogromy problem z moim citroenem nemo 1.4 hdi 68 KM. Gdy wracałem wczoraj z pracy autostrada to zapalił mi sie check engine i autko straciło moc zaczęło zwalniać i po zatrzymaniu zgasło. I już się nie dało go odpalić. Zaholowałem auto do garażu podpiąłem pod kompa i jedyny błąd jaki wyskoczył to błąd prędkości, skasowałem i próbowałem odpalić ale dalej nici i ten błąd już się nie pojawił. No to po nitce do kłębka w baku nie mam pompy bo jest przy silniku do napełnienia filtra paliwa. Uprzedzę pytania, 20 km wcześniej zatankowałem pełny bak paliwa (olej napędowy). Sprawdziłem wszystkie przewody, odłaczyłem filter paliwa i pompowałem pompką i paliwo bez większego problemu leciało. filter wymieniłem na nowy i tez przelałem go paliwem, więc tez jest drożny. Autko odpala tylko na plaku i gaśnie. Wymieniłem czujnik położenia wału korbowego , dalej nic, wymieniłem czujnik połozenia wałka rozrządu i dalej nic. Brak błędów i autko dalej nie chce zapalić. Czy ktoś się spotkał z takim czymś i może mi pomóc co może być nie tak ? Ręce mi i mojemu koledze mechanikowi opadaja 

mechaniory...