W a4 b6 nie ma by sprzęgło cykało .↑
Normalnie na wyłączonym silniku podaj plus na cewkę osobno i zobacz czy sprzęgło cyka.
sprawdziłem i cyka to sprzęgło
W a4 b6 nie ma by sprzęgło cykało .↑
Normalnie na wyłączonym silniku podaj plus na cewkę osobno i zobacz czy sprzęgło cyka.
sprawdziłem i cyka to sprzęgło
Twój fachman powinien sprawdzić czy pokazuje wysokie ciśnienie, bo dopiero przy ca 15 bara na wysokim załączy wiatraki.Lipa kompresor wymieniony wentylatory stoją w miejscu. Klima działa ale podczas jazdy jak ja wiatr chłodzi
To Ci klimę roz...upcy.20 atmosfer
Jest i rośnie
22 stopnie. Maksymalnie 8-9bar. Przy włączeniu skoczy do 11bar, ale zaraz spada. Dwie rurki powinny być pokryte szronem? (te które idą do parownika). Przy włączonej klimie słychać jakby stamtąd jakby "syk", po wyłączeniu cisza.8 9 przy jakiej temp otoczenia?
przy powyzej 20 stopni powinno byc wiecej
Jak syczy na załączonej klimie to prawdopodobnie Masz mało czynnika.Zacznij od sprawdzenia ilości czynnika.22 stopnie. Maksymalnie 8-9bar. Przy włączeniu skoczy do 11bar, ale zaraz spada. Dwie rurki powinny być pokryte szronem? (te które idą do parownika). Przy włączonej klimie słychać jakby stamtąd jakby "syk", po wyłączeniu cisza.
Ok, tak zrobię i dam znać.Jak syczy na załączonej klimie to prawdopodobnie Masz mało czynnika.Zacznij od sprawdzenia ilości czynnika.