Diagbox10
-*-*-
Jak wydech sprawny i klapa gaszaca otwarta jak ja ma to musi palic na plaka.

Ja nie jestem mechanikiem przepraszam
dzieki za marnowanie mojego czasuO patrzta bombe. Ja to podlaczam oscyloskop do wtryskow i krece. Dwu albo cztrokanalowy. Do czujnika walu i walka i patrze wykresy. Nie zawsze skaner prawde ci powie
nie zawsze powie, to prawda. ale wpierw wyeliminowac ecu, wg mnie moze miec problem. Kto zreszta kuswa wie co tam nabroili poprzedni mechanicy ? 2 wtryski byly tak zawalone nagarem, jeden az po wierzch. 2 tyg. zajelo mi wyjmowanie by ich nie urwac.
Napięcie jakie masz przy rozruchu?
napiecie gdzie ?
Poczytaj kim jestem glownie jestem elektrykiem
Czyli wszystko sprawdziłes, każdy pisze bzdury, jesteś super fachowcem a wszyscy to idioci.
Hmm, a auto jak było zepsute, tak jest nadal. Czyli wychodzi na to, że jesteś kolejnym mechanikiem co nie może poradzić sobie ze starym parchem.
Wiesz ze jak jest problem np z akumulatorem masami i rozrusznikiem np to spada napięcie w ukladzie podczas rozruchu i odcina komp wszystko np ponizej napiecia bezpiecznego
Zajmuje sie samochodami maszynami i szafami sterowniczymi np
Wszystko co ma plus minus faze zero
Fajnie się z tobą pisze.
Wtryski wykrecales i sprawdzales. Moze zardzewialy

chlopie, auto nie ma paliwa albo ma go za malo, to jak ma palic ? kuswaNaprawde pomysl chłopie bez obrazy nie pali z plaka czy to nie daje do myslenia.

zabek moze przeskoczyl ? ot tak sam sobie na naprezonym nowym pasku, nowym napinaczu ?