• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fiat Scudo 2001 rok 2.0 Jtd nie odpala

• Thread starter Mattizlotaraczka
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
M

Mattizlotaraczka

zerkac kuswa na co na kogo ? jak zamknac to gowno ? bo oczoplasu dostane, jakbyscie sie najarali jakiegos chlamu

ty kup se slownik ortograficzny ty churraaaaa skacz skacz tyle co sobie poskaczesz :)

No i sie wylogowal i gowno sie dowiedzial. Wstyd panowie. :hungover:
tak wstyd, kiedys sie mowilo : szofer a kurwa, teraz bym to o twoich kumplach powiedzial, takei hieny siedza na czacie i jak komus dopier...lic oto ich esencja w ich zasranym zyciu, bo za glupio sa by otworzyc wlasny warsztat i miec mechaniorow

M

Mattizlotaraczka

Tak jak czytam te twoje posty- to sądzę, że od podjarania tą twoją pseudo naprawą tego parcha to już po mału to zaczyna ci się kalafior lasować Wyświetl załącznik 24402 i zaczynasz świrować... Wyświetl załącznik 24403

Więc lepiej Wyświetl załącznik 24404 Wyświetl załącznik 24405

I będzie święty spokój, bo już Wyświetl załącznik 24406 jak się czyta twe wypociny...:meh:
tak, ty musisz miec glowe, tutaj na necie. No to ile zarabiasz madralo ? z W-wy jestes to ponizej 4-5 kafli nie powinienes schodzic chyba ze tuman jestes i przecietny mechanik

dam na portale niemieckie ze lubisz trabanty robic :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Lekka charakterystyka kariery genyusza...
jestem mechanikiem ( 3 lata szkoly jedna z lepszych w branzy - byla 30 lat temu ) + plus kilka lat jako mechanik za granica + 35 lat grzebania w wielu roznych pojazdach przewaznie swoich :) i przygotowywania motocykli do zawodow.
A wyp....a się na podstawach...:banghead: 107000_o-ja-pisiont-groszy.gif
co nazywasz zasobnikiem CR ?
CR - Common Rail ?
itp.:banghead::meh: więcej nie chce mi się przytaczać....
ty to na pewno zdecydowanie, co pokazałeś nie raz w tym temacie...:D

M

Mattizlotaraczka

wstyd panowie, ale jak to na portalu, sa ci co wiedza 5 %, a reszta to chlam wali i prawdy i mysli ze sa madrzy, ehh Polska dziwny kraj, zajebia cie bo masz za nowa fure , i zajebia cie bo masz za stara fure. Najlepiej byc szaraczkiem przecietniakiem w oczy sie nie rzucac przytakiwac dac sie wydy..c innym czasem, wydy..c innego czasem. Welcome in Poland :)

M

Mattizlotaraczka

A wyp....a się na podstawach...:banghead: Wyświetl załącznik 24408

ty supermechanior a gdzie robisz to przyjade ci nasrac w paszcze., akurat z W-wy jestem, A co ty pokazales ? pare fotek z netu, zero wiedzy. ze masz 1800 postow ? ile z nich jest cos warte ?. Tylko sie wysmiewacie, a wasze rady sa w zasadzie gowno warte. Rada : zaprowac do mechanika :) wlasnie dlatego ze bylo u mechanika moze takiego jak ty teraz ma problemy. Z w-wy jestes ? to gdzie robiles szkole ? powiedz tylko dzielnice a bede wszystko wiedzial , czy tez jestes tzw. sloikiem ? :)

Myślę, jestem pewien że pomylił rano tabletki.
jak to zamknac lepiej powiedz bo gowno wynika z tego pisania. nie chcecie pomoc, a raczej nie wiecie i walicie w ciemno jak nastolatek w stara cipe

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Chyba już nie wróci, bo avatar usunął...:meh:
A tak po lekkim przemyśleniu, to czasem Diagbox nie był jakiś twój kolejny surogat co się z matrixa urwał...?:D bo jakoś stylem podobny...:p:D
A w ogóle to co tam u ,,karwy 123,, słychać?:p:D

M

Mattizlotaraczka

Myślę, jestem pewien że pomylił rano tabl
Chyba już nie wróci, bo avatar usunął...:meh:
A tak po lekkim przemyśleniu, to czasem Diagbox nie był jakiś twój kolejny surogat co się z matrixa urwał...?:D bo jakoś stylem podobny...:p:D
A w ogóle to co tam u ,,karwy 123,, słychać?:p:D

ty slimak wez odpal ten swoj odrzut i spier...

Ja pier..le, ale się porobiło jak mnie nie było. Wesoło tu u was, uśmiałem się do łez jak czytałem te niekończącą się historię.
tak, chlopaki mieli ubaw, po nudnym kreceniu srubek, wrocili do chalupy, piwo z lodowki, no i nie ma co ze soba zrobic wieczorem. To dalej huzia na nowego. Normalne, ich esencja w zyciu sie pomadrzyc, teraz pewnie juz lulu bo o 6-ej trza zapierd...c znowu do krecenia srubek. W robocie nie ma jak sie posmiac z innych bo manager utnie premie, a kumpel w morde jeszcze da. To znow na neta i dalej huzia........

A wyp....a się na podstawach...:banghead: Wyświetl załącznik 24408

Ty chlopcze cos masz nie ten z glowka, nie ja.
Pytalem o CM bo znam ta nazwe po angielsku Common Rail - listwa paliwowa ( wys. cisnienia) - ale rozumiem ze ty angielski nie panimajesz i nigdy slowa nie powiedziales, a jak cie turysta angielski zapyta : how are you ? to ty : Aj dont spijk inglisz
typowy chlopaczek z netu, nasmiewa sie z innych, a gwarantuje ci ze z ciebie bylby ubaw w kazdym obcym kraju jakbys mial gebe otworzyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ty to musiałeś mieć trudne dzieciństwo chyba...:meh:
Starzy musieli ci podwawelską do szyi czepiać, żeby choć pies się z tobą bawił...:D
I jak widać tak ci zostało...:meh:, że szukasz towarzystwa, ale nikt nie chce z tobą gadać...:bored:
Więc - GET LOST !

M

Mattizlotaraczka

Ty to musiałeś mieć trudne dzieciństwo chyba...:meh:
Starzy musieli ci podwawelską do szyi czepiać, żeby choć pies się z tobą bawił...:D
I jak widać tak ci zostało...:meh:, że szukasz towarzystwa, ale nikt nie chce z tobą gadać...:bored:
Więc - GET LOST !

a ty Fuck off

od moich starych to sie odpier... bo cie znajde w tej W-wie i bedziesz jakby Cie psy obesraly
Nie szukam nikogo, tylko porady fachowcow.
A trafilem na bande pseudo supermechaniorow z tv pod pachami co pier....3po3
W dupie mam takie towarzystwo
Gadac z toba ? jaka to rozmowa ? wrzucisz pare wysmiewszych filmikow ? pewnie w dziecinstwie to komiksy tylko czytales, i tak ci zostalo.
Dobraliscie sie jak zgraja chlyskow po zmianie w fabryce, i szukacie jelenia by na nim pojezdzic, i myslicie ze net wam to daje ? :)
Ani jednego postu ze cos wiesz, czyli nie wiesz nic, moze udajesz ze wiesz ? trza sie przed kumplami popisac, dobra teraz dostales gwiazdke i GET LOST !

widac gowno wiecie, i sie madrzycie, jedyne Ok. rady to od Winetoo i od Diagbox-a, a reszta to szkoda gadac. Wy chlyski z fimikami jakbyscie mozdzki 5-cio latkow wezcie spadajcie na bambus. Niech sie ktos wypowie kto cos wie konkretnego, a nie takie popisywanie sie kretynskimi fimikami ktory kuswa bardziej oryginalny. Kazdy madry, ale bez kompa tobyscie sie pewnie zesrali a nie postawili diagnoze 30 lat temu, mechanicy czyli wymieniacze czesci, tutaj na takiego mowi sie monter czyli fitter

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Mattiraczka wez przystopuj bo cie wywala. Wszystkich nerwowych tu kojarza ze mna. Chłopie ogarnij temat sam . Mialem zakaz pisania jakis czas i ciebie to czeka niebawem. Nie pisz glupot o firmach ktore robia stery . To sa smieci za 50zl ktore można samemu skopiowac.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
a ty Fuck off

od moich starych to sie odpier... bo cie znajde w tej W-wie i bedziesz jakby Cie psy obesraly
Nie szukam nikogo, tylko porady fachowcow.
A trafilem na bande pseudo supermechaniorow z tv pod pachami co pier....3po3
W dupie mam takie towarzystwo
Gadac z toba ? jaka to rozmowa ? wrzucisz pare wysmiewszych filmikow ? pewnie w dziecinstwie to komiksy tylko czytales, i tak ci zostalo.
Dobraliscie sie jak zgraja chlyskow po zmianie w fabryce, i szukacie jelenia by na nim pojezdzic, i myslicie ze net wam to daje ? :)
Ani jednego postu ze cos wiesz, czyli nie wiesz nic, moze udajesz ze wiesz ? trza sie przed kumplami popisac, dobra teraz dostales gwiazdke i GET LOST !
Dobra chłopie daj już spokój, zachowujesz się jak rozkapryszony gówniarz, ile ty masz ku..a lat, 15-ście! Bo tak jak ty nie zachowuje się dorosły i normalny człowiek. Atakujesz wszystkich z marszu nawet jak ci coś konkretnego piszą a potem się dziwisz że traktują cię jak idiotę. Napisał tobie ktoś wcześniej (sprawdź czy widzi obroty) a ty że jak mam sprawdzić jak nie pali, kur.a podczas rozruchu też ma widzieć obroty, inaczej ster nie otworzy wtrysków do ku.wy nędzy bo po co ma je otwierać jak nie wie że wał się obraca. Na ch.j ci ten skaner za 15 kafli jak nie wiesz jak go używać, ogarnij się chłopie. Jest takie powiedzenie że jak trzy osoby mówią ci że jesteś pijany to nawet jeśli tak nie jest powinieneś się położyć.

M

Mattizlotaraczka

Ok. przestane pisac do tych co sie wysmiewaja, nie warto stukac w klawiature, czas to pieniadz. mozliwe sam to ogarne.
bardzo sie martwie ze mnie wywala, normalnie nie bede spal dzisiaj :) co ? pewnie ktos juz doniosl ? nie moga scierpiec ze inny mechanior ma skaner lepszy niz oni ? :)
znam to.
nie znam firm co robia stery, gadalem z nimi tylko 2x na telefon.
Ale nie powiesz mi ze sam mozesz sprawdzic ecu, bsi czy code box, transmiter. Do tego potrzeba softwaru, hardwaru i doswiadczenia. No chyba ze chlopaki w kraju sami naprawiaja ecu w stodole, moze mlotkiem i dlutem ? :)
kto tu jest nerwowy ? ja ?
dlaczego zwa Cie nerwowym ? jestes jakims nieogarnietym znerwicowanym miesniakiem ? masz jakis problem ?
ja juz out, do jutra ( jak mnie nie wywala :) ojjejjeje co to bedzie ?

Dobra chłopie daj już spokój, zachowujesz się jak rozkapryszony gówniarz, ile ty masz ku..a lat, 15-ście! Bo tak jak ty nie zachowuje się dorosły i normalny człowiek. Atakujesz wszystkich z marszu nawet jak ci coś konkretnego piszą a potem się dziwisz że traktują cię jak idiotę. Napisał tobie ktoś wcześniej (sprawdź czy widzi obroty) a ty że jak mam sprawdzić jak nie pali, kur.a podczas rozruchu też ma widzieć obroty, inaczej ster nie otworzy wtrysków do ku.wy nędzy bo po co ma je otwierać jak nie wie że wał się obraca. Na ch.j ci ten skaner za 15 kafli jak nie wiesz jak go używać, ogarnij się chłopie. Jest takie powiedzenie że jak trzy osoby mówią ci że jesteś pijany to nawet jeśli tak nie jest powinieneś się położyć.

Ok. Winetoo masz racje. Moze zbyt przereagowalem.
Skaner mam nie za 15 tylko za 3.5 ( za 15 byl 2-3 lata wczesniej jak go kupilem ), mam go dopiero od roku, i rok temu wyszedlem z branzy jako mechanik. wczesniej krotko robilem ze skanerem, bo swieze auta robilem krotko. Bardziej jestem w starych i youngtimerach. Moze i racja z tymi obrotami, nie zauwazylem, spieszylem sie do roboty.

czyli co ? jak pre chlystkow z netu mowi mi ze jestem debilem , to mam spuscic glowke i przyznac ze nim jestem ? niektorzy czytaja wybiorczo i wala teorie z dupy, a wystarczy przeczytac co bylo robione. kuswa mam szukac tajemniczego pstryczka elektryczka ? no cyrk normalnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom