ostryt4
SuperMechanior
To od razu widać że swój chłop i wie o czym mówi.Poznałem go osobiście - wspaniały człowiek
To od razu widać że swój chłop i wie o czym mówi.Poznałem go osobiście - wspaniały człowiek
tak prawdę mówiąc to obejrzałem trochę z jego twórczości bo lubię oglądać eksperymenty, w jego wykonaniu również ale niech mnie piorun trafi, krew nagła zaleje ale ja nie pamiętam żebym widział jak on coś własnoręcznie naprawia 
O tutaj sam coś zrobiłJuż przestańmy ciupać temu łysemu bo mu jest bardzo przykrotak prawdę mówiąc to obejrzałem trochę z jego twórczości bo lubię oglądać eksperymenty, w jego wykonaniu również ale niech mnie piorun trafi, krew nagła zaleje ale ja nie pamiętam żebym widział jak on coś własnoręcznie naprawia
![]()

To dlaczego nie bierzesz z niego przykładu?mechaniki siedzimy w smarach i

Nie lubię wciskać kituTo dlaczego nie bierzesz z niego przykładu?
Automatyczne połączenie postów:
Obejrzałem pierwsze 10 sekund filmu i już wiem dlaczego on nie robi nic samodzielnie![]()
![]()

Lubię cię ale w tym momencie pierdolisz pandrugie ma prawo oceniać pracę mechaniorów i wcale nie musi być mechanikiem... tak jak każdy ma prawo oceniać pracę piekarza przez pryzmat tego jaki smak ma chleb...![]()
odpowiedz mi proszę na jedno zasadnicze pytanie, miałeś egzamin czeladniczy czy jak to tam się zwie? Ja miałem egzamin na zakończenie ZSZ w zakładzie w którym uczyłem się zawodu i uważam że ci ludzie którzy mnie uczyli i egzaminowali i tylko oni mają prawo żeby oceniać moją pracę a nie jakiś taksówkarz

Nie wiem, chciałem napisać ripostę ale mnie też przerosłeś natomiast wspominając moich mistrzów chciałem powiedzieć że byli kozakami w swoich dziedzinachprzerosłem ich wiedzą..
a było to w latach dziewięćdziesiątych i podejrzewam że gdyby ich dzisiaj odmłodzić i wsadzić na warsztat to by byli takimi samymi kozakami, pan Andrzej byłby nadal dobrym silnikowcem, pan Janusz Buda byłby nadal najszybszym elektrykiem a pan Tadeusz byłby najlepszym mistrzem dla swoich uczni, bo widzisz nie jest najważniejsze żeby wiedzieć jak najwięcej o wszystkim tak jak Łysy tylko żeby robić jak najlepiej to co się potrafi 
Czytałem kiedyś komentarze na ich fp(zanim zdążyły zniknąć) o tym jak zapominali dokręcić śrub w zawieszeniu i klient musiał sobie sam na drodze dokręcić żeby mu koło nie odpadło 20km dalej.Bardziej ciekawe jest dla mnie to czy łysy potrafi tak sobie dobierać mechaników żeby sam nie musiał się za nich wstydzić...
Pewnie ałdiKorzystajac z tak wspanialem reklamy tomiego zapytam co wiecej jara ropy A 4b7 115 KM czy octawia2 z 105 KM?
to zależy w którym bardziej hamulce blokują.co wiecej jara ropy A 4b7 115 KM czy octawia2 z 105 KM?
niedługo wiosna, w lesie poruchasz.No i jeszcze kwestia tylnej kanapy.
Gdzie jest wiecej miejsca?