Na etapie na jakim jest ten kanał i ogólnie ten gościu to czy jest i czy był mechanikiem to wg mnie już nie ma znaczenia. Teraz jego dzień wygląda raczej tak, że jeździ od prawników, przez reklamodawców i robi za tak zwany szerokorozumiany PR rozkminiając mocno plany na przód.
Dla mnie jak pisałem to świerze odkrycie i poza tym co napisałem wcześniej mogę dodać że dużo rzeczy jak widzę jest wzięte z kanałów angielskojęzycznych, natomiast gościu (a raczej cały zespół, bo on jest twarzą tego kanału, ale na pewno nie ogarnia tego sam) potrafi to przełożyć w jakiś sposób na polskie realia - więc to działa, bo kogo to obchodzi że gdzieś na świecie gdzie się gada po angielsku jest tak, skoro tam gdzie mieszka tam nie jest?
Mimo wszystko dalej nie mam wyrobionej opinii o nim, bo słuchałem (nawet nie oglądałem) może 3 materiały i to tak na wyrywki, więc póki co tylko takie kilka refleksji.
Mając chwile czasu postaram się jeszcze raz przewertować ten temat i znaleźć film, który ktoś wstawiał gdzie właśnie ten gościu wypowiada się o innych warsztatach/garażach/mechanikach.