toomii76
toomi
znajomy podesłał mi ten filmik i wtedy mi się przypomniało że łysy na raka umierał nie tak dawno. widocznie coś nie pykło.I 10 ty w szufladzie na swieta zostawiać….
znajomy podesłał mi ten filmik i wtedy mi się przypomniało że łysy na raka umierał nie tak dawno. widocznie coś nie pykło.I 10 ty w szufladzie na swieta zostawiać….
jakbyście nie mieli pomysłu na reklamę....
tak mi się scena z filmu okup (ransom 1996) przypomniała.
Nie jaja tylko więcej kasy na koncie no i trzeba nie być złotówą tak jak ktoś wspomniał wcześniej, taksówkarskie nawyki ...
A może to jest metoda na rekrutację pracownikówOj biedny zawsze pod gore ma, ostatnio umarl na raka(ale przezyl), rodzina go sie wypierala(o tym ze wczesniej nabral na nich kredyty to juz zapomnial wspomniec), zawistni mechanicy go ciagle hejtuja i jeszcze ktos mu sie wlamal.
cyferki na koncie vs jaja. staroświecki jestem, wybieram jaja.Nie jaja tylko więcej kasy na koncie
Nie wiem ale wiem że można mieć jaja nie mając cyferek na konciecyferki na koncie vs jaja. staroświecki jestem, wybieram jaja.
o tym mówię.Nie wiem ale wiem że można mieć jaja nie mając cyferek na koncie
Same diagnoskopy kosztują kilkanaście, kilkadziesiąt tysięcy złotych... Chyba że jadą na Chińczykach to wstyd się przyznać no i to nie legalnepołowa narzędzi
Nie zapomnij o wódce, 0,5 l gorzoły ukradli z szufladyalkohol albo nitro
Też tak myślę, przy okazji kolejny raz może zrobić z siebie ofiarę.To jest wyludzenie odszkodowania
a kto ci kupi diagnoskop od złodzieja przeciesz jest przypisany każdy do danej firmySame diagnoskopy kosztują kilkanaście, kilkadziesiąt tysięcy złotych... Chyba że jadą na Chińczykach to wstyd się przyznać no i to nie legalne
nie życzę nikomu mnie też okradli swego czasu ale chyba ciebie nie bo za bardzo bluzgasz nie przepadam za łysym ale nie trzeba źle nikomu nie życzyćZłotówa sam sie okradl. Kto normalny kradnie telefony?
Gdzie on ma ten warsztat bo moze trzeba go solidnie opierdo..ic a nie po frajersku. Scanery generatory klucze lepsze turbiny wtryski jak nowe i pudełeczka z elektronika a reszte spalić
Automatyczne połączenie postów:
Nie idzie frajerowi interes. Rozbuchal sie jak krowa w rui i obrabia sam siebie. Co on ku.wa mysli ze jest KFC czy MCdonald ze będą od niego franczyze kupowac. Gnida poczula troche forsy i rozbuchal sie jak bill Gates. Zalosny typ obsrywajacy kolegow po fachu. Jak mu brakuje pieniedzy to bialorusy i ruskie mu pożycza. A potem zona bedzie dostawac po kawałku meza w paczkach. Obrzydliwy wytatuowany pedarasta
Automatyczne połączenie postów:
Nie idzie frajerowi interes. Rozbuchal sie jak krowa w rui i obrabia sam siebie. Co on ku.wa mysli ze jest KFC czy MCdonald ze będą od niego franczyze kupowac. Gnida poczula troche forsy i rozbuchal sie jak bill Gates. Zalosny typ obsrywajacy kolegow po fachu. Jak mu brakuje pieniedzy to bialorusy i ruskie mu pożycza. A potem zona bedzie dostawac po kawałku meza w paczkach. Obrzydliwy wytatuowany pedarasta