arni_poznań
Zweryfikowany Mechanik
, nikt się nie przypierdolił, do warsztatu samochodu nie oddam bo nikomu nie ufam a jedyny warsztat w okolicy któremu ufam jest dla mnie za drogi i ma za długie terminy realizacji napraw
Niekoniecznie.człowiek z rakiem powinien schudnąć i wyłysieć
A moze to jakis fejk news? Na klamstwie i promocji glupoty swoim ryjem zrobil kariere to i teraz moze łże jak pies. Posiada wszystko czym sie brzydzę tzn charakter i wyglad.
Ciężko teraz się leczyć w dobie covid. Żal mi tylko jego fanów. Tych pustych łbów którzy pouczają później fachowców po obejrzeniu jego wypocin
Niech mi da 2mln i dzisiaj idę do notariuszaMożna się śmiać , kpić
Prawda jest taka ,ze za chwile to on polowe z nas kupi.![]()
..... 0Kurde, wiedziałem że jakiś haczyk jest :/ a my tu z somsiadem taki żeśmy byznes plan rozpisali przy litrze, że ojaciępiedrolę.. eeech..co zresztą wyjaśnia sam łysy od 2: 50 minuty, do 3: 00..

Jaki problem się skontaktować i dowiedzieć...
No chyba, że nawet nie było by od czego zaczynać rozmowy...co zresztą wyjaśnia sam łysy od 2: 50 minuty, do 3: 00...

Na razie jeszcze tak jest, bo są auta które byle jełop bez pojęcia może próbować drutować...co zresztą zasadniczo ma miejsce i co można obserwować choćby po tematach tu zakładanych...Nie znam mechanika który narzeka na brak roboty

Może i tak będzie...ale na pewno już tak jest w małych warsztatach - mechanicy bez pojęcia i nie chcący się rozwijać - bo szkolenia kosztują, a oni za swoje nie chcą płacić... a szefuncio też nie chce szkolić ludzi, bo woli se dobrą furę kupić...I mechanicy bez pojęcia za grosze