• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
A moze to jakis fejk news? Na klamstwie i promocji glupoty swoim ryjem zrobil kariere to i teraz moze łże jak pies. Posiada wszystko czym sie brzydzę tzn charakter i wyglad.

Ciezko teraz sie leczyc w dobie covid. Żal mi tylko jego fanów. Tych pustych łbów którzy pouczają później fachowców po obejrzeniu jego wypocin

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dla diaga, każdy kto w tym nie chodzi- gumofilce-piankowe-polskiej-firmy-fagum-stomil-luszczow-kolonia-497539560.jpg jest podejrzany...:)

ps. jak tam diagu - odkryłeś już taki wynalazek jak skarpetki, czy nadal stosujesz słomę do tego obuwia ?:)

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Ja już kiedyś napisałem i powtórzę jeszcze raz, moim zdaniem każdy właściciel samochodu powinien dam go sobie naprawiać jeśli uważa że mechanik nie umie, obejrzeć jakiś tutorial, kupić narzędzia i heja banana, warsztatu nie potrzeba mieć, można auto naprawiać wszędzie, aby nie zostawić po sobie syfu, ja ostatnio wymieniłem w moim ałdi nagrzewnicę pod blokiem:cool:, nikt się nie przypierdolił, do warsztatu samochodu nie oddam bo nikomu nie ufam a jedyny warsztat w okolicy któremu ufam jest dla mnie za drogi i ma za długie terminy realizacji napraw:rolleyes:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Woodo cale lato latam w klapkach a zime w gumofilcach. Zadna nowina. I wiekszosc czasu jestem pijany oprocz niedziel bo kaca lecze

Lysieje i chudnie po chemii

Ostatnia edycja:

DarekS4

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Bielsko-Biała
A moze to jakis fejk news? Na klamstwie i promocji glupoty swoim ryjem zrobil kariere to i teraz moze łże jak pies. Posiada wszystko czym sie brzydzę tzn charakter i wyglad.

Ciężko teraz się leczyć w dobie covid. Żal mi tylko jego fanów. Tych pustych łbów którzy pouczają później fachowców po obejrzeniu jego wypocin

Diagbox stronę wcześniej nie wkurzyłeś bo nawet wrogowi bym tego nie pożyczył ALE znam przypadki gdzie na swojej tragedii krętacze budowali jeszcze lepszy hajs a potem się okazywało że zdrowi że szczęśliwi że wszystko ok. Mało tego znam gościa który kłamał w sprawie choroby swojego dziecka a w większości na pewno wiemy i nawet ja człowiek bez uczuć że dzieciaczki zmiękczają nawet takiego hama jak ja, i miech mnie piorun w słoneczny dzień pierdzielenie i ręka boska broni żeby mi coś takiego do głowy przyszło. Nie mniej jednak ludzie tak robią i wykorzystują takie ściemy .... A covid pomaga wielu grupom społecznym ... Jak to mówię jeden traci drugi się bogaci....

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Łysy otwiera warsztat w Kielcach ciekawe ma uleczyć chory rynek w Kielcach reklamacje uwzględnia zawsze na korzyść klijenta wymienia stare auta na nowe .a tak szuka też frajerów z innych miast ciekawe ile płaci

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jaki problem się skontaktować i dowiedzieć...:)
No chyba, że nawet nie było by od czego zaczynać rozmowy...co zresztą wyjaśnia sam łysy od 2: 50 minuty, do 3: 00...:)

wjtek89

SuperMechanior
Punktów
154
Miasto
Rdm
hehe Łysy będzie ciął Panów z kasą którzy myślą że warsztat na 4 stanowiska postawiony od zera z wyposażeniem, reklamami i wszystkim za co tylko sobie zażyczy ecipeci Pan z yewtuba to złoty lukratywny biznes.

heheh Ciekawe ile średnio rozgarniętych warszatów z takimi warunkami pójdzie do łysego :D ..... 0

Bo jak ktoś już jest trochę na rynku to taki celebryta mu nie potrzebny.

maUryc

SuperMechanior
Punktów
109
co zresztą wyjaśnia sam łysy od 2: 50 minuty, do 3: 00..
Kurde, wiedziałem że jakiś haczyk jest :/ a my tu z somsiadem taki żeśmy byznes plan rozpisali przy litrze, że ojaciępiedrolę.. eeech..:(

N.O.R.

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
35
Miasto
Suwałki
Jaki problem się skontaktować i dowiedzieć...:)
No chyba, że nawet nie było by od czego zaczynać rozmowy...co zresztą wyjaśnia sam łysy od 2: 50 minuty, do 3: 00...:)

mało tego, 1:08 pozdrowienia dla forum mechanika po mimo wielu spin jakie siejemy na niego :D

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
jest ładnie, jest wyposażenie, jest medialnie, jest reklama, są sponsorzy jest bisnens.
taki bisnes buduje sie latami, to może potrwać i 20lat.
Ja mu kibicuje i życzę sukcesów.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Nie znam mechanika który narzeka na brak roboty Bardziej w tym widzę pseudo biznesmena który będzie chciał zrobić taki Startup później później będą sami kierownicy wysoki standard I mechanicy bez pojęcia za grosze

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Nie znam mechanika który narzeka na brak roboty
Na razie jeszcze tak jest, bo są auta które byle jełop bez pojęcia może próbować drutować...co zresztą zasadniczo ma miejsce i co można obserwować choćby po tematach tu zakładanych...:)
Ale już wielkimi krokami zbliżają się auta gdzie chłopki roztropki z byle jakiego warsztaciny z podstawowym wyposażeniem nie będą w stanie ogarnąć...oczywiście będą próbowali...:)
I regułą będzie tekst : ,,mechanik rozkłada ręce,,:)
I mechanicy bez pojęcia za grosze
Może i tak będzie...ale na pewno już tak jest w małych warsztatach - mechanicy bez pojęcia i nie chcący się rozwijać - bo szkolenia kosztują, a oni za swoje nie chcą płacić... a szefuncio też nie chce szkolić ludzi, bo woli se dobrą furę kupić...:)
I jeszcze syf do tego...:)
I dobrzy mechanicy spierdzielają z takich przybytków...a zostają ci co są nieogarnięci...:)

Do góry Bottom