• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

M4K Garage - mechanika widziana okiem youtubera

mazi0000

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
122
Miasto
Katowice
Ostatnio dużo filmików wrzuca , o swoich życiowych problemach. To jest taki mentor ludzi idiotów którzy go oglądają.

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
Szanowny "Łysy". Jeśli uważasz, że indukcja za 2-3 tysie się nie zwróci, to zapewne taka za 25 to już nigdy w życiu... Jesteś w błędzie, indukcja zwraca się w przeciągu roku góra dwóch. Jak każde inne genialne narzędzie. Jeśli nie wierzysz co takie sprzęty potrafią wpadnij na lekcję doszkalająca bez kamery;]

Wykrętaki to dziadostwo śrubek urwanych zmęczeniowo ale nie zapieczonych. Ty jako fachowiec powinieneś jako pierwszy to powiedzieć.

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
293
Miasto
Tarnów
Podsumowując... kiedyś na temat łysego na tym forum napisałem.. że karma wraca..

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Szanowny "Łysy". Jeśli uważasz, że indukcja za 2-3 tysie się nie zwróci, to zapewne taka za 25 to już nigdy w życiu... Jesteś w błędzie, indukcja zwraca się w przeciągu roku góra dwóch. Jak każde inne genialne narzędzie. Jeśli nie wierzysz co takie sprzęty potrafią wpadnij na lekcję doszkalająca bez kamery;]

Wykrętaki to dziadostwo śrubek urwanych zmęczeniowo ale nie zapieczonych. Ty jako fachowiec powinieneś jako pierwszy to powiedzieć.

z indukcja 100% sie zgadzam. Mam i jest to zajebisty ułatwiacz zycia. Zimoon zapomniałes ze rozmawiamy o fachowcach.

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Widzieliście nowy film łysego o picowaniu klijenta śmierdzi mi to z daleka ,łysy ma warsztat jak mówi 5 lat dorobił się na uczciwości bryk rancza itp .kurde ja mam 24 lata i jakoś no nie wiem czym za głópi czy głópszy

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
no to z czego ta kasa to że łysy zareklamuje żabke za 460zł przeciesz nikt nie jest głupi taka sama w necie 300zł więc nie kumam w czym rzecz

Ostatnia edycja:

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Youtube....sponsorzy itd.
Chyba nie myślisz ,ze to z pracy rąk .....

slawek1

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
429
Miasto
Świdnica
Wyselekcjonowane przez dzbana wbijającego blokadę rozrządu do tdi młotkiem. Dramat.

Iredo

SuperMechanior
Punktów
72
Zauważyłem że w tym zestawie nie ma płaskich 15 16 I 18 mm ani nasadek o tych rozmiarach.
Wniosek jest taki : żadnego niemca ani francuza tym nie zrobisz

Iredo

SuperMechanior
Punktów
72
Nie wystawisz nega jeśli towar jest zgodny z opisem. A w opisie nie ma informacji jakie auto albo w jakim stopniu to naprawiasz.
Np odkręcisz sruby wahacza np w bravo ale śruby sworznia już nie

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3343
Miasto
PZ
Jaki mechanik taki zestaw :D, ja osobiście wolałbym zestaw hana montana wazzupa

Do góry Bottom