XMARIO
SuperMechanior
tee wójek. mówił ci ktoś kiedyś że nigdy nie będziesz murzynem?
Trzeba bylo od razu mowic ze twierdzisz ze ziemia jest plaska a kosmos nie istnieje, bo nie poleciales osobiscie w kosmos xdCzyli standard...szwagier, kuzynki ze strony babki, wuja brata ci powiedział i ty teraz to powtarzasz jako prawdę oczywistą...![]()
No i ciekaw jestem co ten ktoś zrobił z tym faktem niedokręconych tych śrub ?Trzeba bylo od razu mowic ze twierdzisz ze ziemia jest plaska a kosmos nie istnieje, bo nie poleciales osobiscie w kosmos xd

raczej bedzie mi wysyłał gejowate propozycje na email z ruskich adresów.Uważaj X bo on tak specjalnie podpytuje...a potem zechce do ciebie przyjechać, przy okazji wizyty na paradzie...![]()
Zauwazyl ze cos sie zaczyna telepac i wrocil na poprawke. Informacja potwierdzona przez wlasciciela fp(odpowiedzieli na jego komentarz)No i ciekaw jestem co ten ktoś zrobił z tym faktem niedokręconych tych śrub ?
no ale wiadomo, warsztat profesjonalny to i ceny muszą być odpowiednieDokładnie u mnie to samo albo dodam że w stodole ale tanio u mietkaAle coś w tym jest że ludzie lubią być dymani w ładnych warsztatach, u mnie w okolicy jest taki ładnie wyglądający warsztat gdzie zdarza się mechanikom nie podkręcać zawieszenia a właściwie głównie uczniom bo jest ich więcej niż mechaników a mimo to klienci są a ceny usług kosmosno ale wiadomo, warsztat profesjonalny to i ceny muszą być odpowiednie
ja się temu czasem przygladam z popkornem w reku bo niedowierzam w naiwnosc spoleczenstwa. Gowno w papierku dawno sie sprzedaje robiac furore na salonach. PozdroDude dwa razy wybrali.bo niedowierzam w naiwnosc spoleczenstwa